Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής στον Τοξότη - "Ξεκολλήστε" από τις υποθέσεις σας και συνδεθείτε με αγαπημένους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Ο Ερμής, ο πλανήτης ρυθμιστής της καθημερινότητας μας και κυβερνήτης όλων των δοσοληψιών «ξεκολλάει» από τον Σκορπιό και προχωρά στον Τοξότη. Η ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια θα είναι πιο έντονη με αυτή του τη θέση, ενώ πιο εύκολα θα βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα και δεν θα χρονοτριβούμε χαμένοι στις λεπτομέρειες. Με το που περνά ο Ερμής στον Τοξότη όμως σχηματίζει απευθείας τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Έτσι οι γεννημένοι στις αρχές των μεταβλητών ζωδίων (Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων) μπορεί να βιώνουν μια έντονη αίσθηση στασιμότητας, να προκύπτουν εμπόδια στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις τους ή να είναι πιο πιεσμένοι στη δράση τους. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό χωρίς να δημιουργεί όμως βασικές όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Το να πείτε αυτό που σκέφτεστε χωρίς να αυτολογοκρίνεστε δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για σας τους Κριούς, αλλά το προηγούμενο διάστημα ακόμη κι αυτό σας το προτέρημα είχε αποδυναμωθεί με τον πολύ εσωτερικό Ερμή στον Σκορπιό. Από σήμερα όμως περνώντας ο Ερμής στον Τοξότη, σε ένα φιλικό ζώδιο της φωτιάς προς το δικό σας, αρχίζει η εποχή της εξωστρέφειας. Συζητήσεις, επαφές, εξερεύνηση των δυνατοτήτων σας τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από τη νέα συνθήκη του Ερμή στον Τοξότη. Ίσως μάλιστα συζητήσετε και για κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο που έχετε καιρό στο μυαλό σας. Οι ιδέες θα έρχονται πιο εύκολα και δεν θα βλέπετε την ώρα να τις μοιραστείτε. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιάζεστε και να παίρνετε αποφάσεις χωρίς να έχετε εξερευνήσει όλες τις πτυχές αυτού που επιχειρείτε. Η κύρια όψη της ημέρας ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο μπορεί να αναχαιτίσει προσωρινά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας ή να βάλει κάποια εμπόδια που ίσως δεν είχατε υπολογίσει αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου σας. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορεί τώρα να βγουν πτυχές ενός σχεδίου σας που δεν γνωρίζατε καλά και να πρέπει να το μελετήσετε πιο εντατικά. Τίποτε δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο σας, αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα μπαίνει με οικονομικές ανησυχίες και εξελίξεις σε αυτό τον τομέα, καθώς περνά ο Ερμής στον Τοξότη στον τομέα των οικονομικών. Η θέση του αυτή σας οδηγεί σε τακτοποιήσεις, πληρωμές, εξερεύνηση των οικονομικών δυνατοτήτων που μπορεί να σας παρέχει σε αυτή τη φάση το Δημόσιο, διακανονισμούς χρεών και ανακάλυψη νέων πηγών εισοδήματος. Από την άλλη ενισχύει την επιθυμία σας να μοιραστείτε με τους άλλους αυτά που πραγματικά χρειάζεστε, επιθυμείτε και θέλετε. Η αλήθεια δεν μπορεί να αποκρυφθεί από δω και κάτω. Όσο κι αν πονάει κάποιους στο περιβάλλον σας πρέπει να τη φωνάξετε δυνατά. Οι τυπικότητες και οι ευγένειες δεν θα κρατήσουν ανθρώπους στη ζωή σας που δεν είναι πολύτιμοι για σας. Αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου σας η όψη Ερμή-Κρόνου μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Ή μπορεί η άλλη πλευρά να έχει κάνει τις δικές της αναθεωρήσεις και έρχεται η στιγμή που σας τις αποκαλύπτει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τις παρορμήσεις και στα οικονομικά θέματα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για βιαστικές αγορές που μπορεί να μετανιώσετε μετά, ούτε φυσικά για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυαδικότητα του ζωδίου σας σάς κάνει να γνωρίζετε βαθιά μέσα σας ότι η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει, γι’ αυτό που από σήμερα περνά ο κυβερνήτης σας Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη, απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, θα ψάξετε όλες τις πιθανότητες συνεργασίας και συνέργειας με άλλους ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει εξωστρέφεια και την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους τις σκέψεις, τις ελπίδες, τους φόβους και τις ανησυχίες σας. Αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει μακροπρόθεσμα σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις και σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα, αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου σας, η μέρα είναι πιο απαιτητική, καθώς δέχεστε την πολιορκία Ερμή-Κρόνου. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εμπόδια στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Η όψη αυτή χρειάζεται περισσότερη προσοχή σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν το προηγούμενο διάστημα ή κορυφώνονται ζητήματα που ξεκίνησαν από το καλοκαίρι ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, η σοφότερη λύση είναι να πάρετε λίγο χρόνο ώστε να τα ψάξετε σε βάθος και να τα διαλευκάνετε, παρά να βιαστείτε να αντιδράσετε παρορμητικά και με θυμό.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ