Σπύρος Φωκάς: Η ιστορία ενός μύθου - Οι γάμοι του, η ζωή χωρίς παιδιά και η τελευταία του σύζυγος Λίλιαν

Η ζωή του σπουδαίου ηθοποιού... 

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, σε ηλικία 86 χρονών.

«Καλή αντάμωση Σπύρο μου», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά ανακοινώνοντας τον θάνατο του αγαπητού ηθοποιού που άφησε το δικό του στίγμα στον χώρο της υποκριτικής.

 

 

 

 

Σπύρος Ανδρουτσόπουλος καλλιτεχνικά γνωστός ως Σπύρος Φωκάς, ήταν Έλληνας ηθοποιός με σημαντική καριέρα στο εξωτερικό καθώς έχει παίξει σε ταινίες, όπως Ο Ρόκο και τ' Αδέλφια του, του Λουκίνο Βισκόντι και Το διαμάντι του Νείλου.

Δείτε επίσης:  Πέθανε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς: Ο μεγάλος ζεν πρεμιέ του σινεμά έφυγε σε ηλικία 86 ετών (φωτό - βίντεο)

Οι γάμοι του 

«Είχα τέσσερις γυναίκες στη ζωή μου και τις παντρεύτηκα όλες. Η τρίτη σύζυγος μου έβαλε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι'' είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του. 

Ο ηθοποιός είχε κάνει τους εξής γάμους: Σε ηλικία μόλις 21 ετών παντρεύτηκε στην Αγία Φιλοθέη τη Νία Λιβαδά, μαζί με την οποία έζησε στην Ιταλία για 10 χρόνια.

Στη συνέχεια γνώρισε και παντρεύτηκε μία αεροσυνοδό της «Ολυμπιακής» με την οποία πέρασε άλλα 10 χρόνια της ζωής του, ενώ η τρίτη του σύζυγος, με την οποία επίσης έζησε για περίπου 10 χρόνια ήταν η Ελληνοαμερικανίδα Ρενέ Πάπας.

Το καλοκαίρι του 2013 έγινε για τέταρτη φορά γαμπρός. Αυτή την φορά με την Λίλιαν Παναγιωτοπούλου, την γυναίκα που του στάθηκε φύλακας-άγγελος στην σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε το 2010.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Λίλιαν Φωκά

«Τέτοιο παιδί σαν την Λίλιαν που θα βρώ σήμερα; Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο. Αγαπώ τα πάντα στη Λίλιαν, μαζί με τα ελαττώματά της. Είναι σπάνιο κορίτσι».

Σύμφωνα με δηλώσεις του δεν απέκτησε ποτέ παιδιά γιατί δεν του αρέσει ο κόσμος που ζει ο ίδιος και γι΄αυτό δεν θέλησε να υποχρεώσει κανένα παιδί να ζήσει σε αυτό τον κόσμο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ