Η Brooke Shields ποζάρει με "καυτό" μαύρο κορμάκι στα 58: Πιο λαμπερή από ποτέ - Δεν τη σταματάνε ούτε οι κρίσεις επιληψίας!

Η διάσημη ηθοποιός μοιράζεται την εμπειρία της σχετικά με μια κρίση επιληψίας που έπαθε, λόγω υπερβολικής κατανάλωσης νερού!

Η 58χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Μπρουκ Σιλντς δεν έχει ηλικία! Έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Glamour και απέδειξε ότι η ομορφιά της είναι διαχρονική.

Η Brooke Shields φόρεσε για τις ανάγκες της φωτογράφισης ένα μαύρο κορμάκι με διαφανές μαύρο καλσόν. Από πάνω έβαλε μόνο ένα διάφανο αδιάβροχο πανωφόρι!

Με αυτόν τον τρόπο έδειξε ότι παραμένει μια κούκλα ακόμα και στα 58 της.

Σε άλλες φωτογραφίες ποζάρει με μια εφαρμοστή ολώσωμη μαύρη φόρμα, ενώ την παράσταση κλέβουν και τα υπέροχα χρυσά κοσμήματά της.

Instagram @glamourmag

Instagram @glamourmag

Instagram @glamourmag

Σε συνέντευξή της, η Μπρουκ αποκάλυψε ότι έπαθε μια κρίση επιληψίας που την τάραξε.

"Είμαι μια χαρά τώρα", λέει η 58χρονη ηθοποιός στα βραβεία Glamour Woman of the Year στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, όπου τιμήθηκε.

"Θέλω να πω, τώρα το νάτριό μου είναι εντάξει".  "Δεν ήξερα ότι όλα έχουν να κάνουν με το αλάτι και έλεγαν, φάε πατατάκια και εγώ έλεγα, αλήθεια; Δεν ήξερα τη σοβαρότητα του να κατακλύζεις τον οργανισμό σου, να κατακλύζεις τον εαυτό σου με το απαραίτητο νάτριο που χρειάζεται κανείς και πώς τα νεφρά σου μπορούν να δυσλειτουργήσουν. Δεν το ήξερα. Απλά συνέχισα να σκέφτομαι ότι ενυδατώνομαι".

"Προετοιμαζόμουν για την παράσταση και έπινα τόσο πολύ νερό και δεν ήξερα ότι είχα χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο".

"Περίμενα ένα Uber. Κατεβαίνω στο κάτω μέρος των σκαλοπατιών και αρχίζω προφανώς να φαίνομαι περίεργα και [οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν μαζί] έλεγαν: "Είσαι καλά;". "

"...Πηγαίνω στον σομελιέ που μόλις είχε αφιερώσει μια ώρα για να παρακολουθήσει το run-through μου... Όλα αρχίζουν να γίνονται μαύρα. Τότε τα χέρια μου πέφτουν στο πλάι και πέφτω με το κεφάλι στον τοίχο", εξήγησε η ηθοποιός.

"Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να με φορτώνουν σε ένα ασθενοφόρο. Έχω οξυγόνο. Και ο Bradley f---ing Cooper κάθεται δίπλα μου κρατώντας μου το χέρι", μοιράστηκε η Shields.

Τελικά, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το "χαμηλό νάτριο" προκάλεσε την κρίση αφού κατανάλωσε "πολύ νερό". "Πνίγηκα. Και αν δεν έχεις αρκετό νάτριο στο αίμα σου ή στα ούρα ή στο σώμα σου, μπορεί να πάθεις επιληπτική κρίση".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ