Αγγελική Νικολούλη - Φως στο Τούνελ: Στον προγραμματιστή Νίκο Κλειδώνη ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στο Κορωπί

Θρίλερ με τον σκελετό που μάλλον ανήκει στον προγραμματιστή.

Λίγες ώρες αφότου το «Τούνελ» έκλεισε τα φώτα του, τη νύχτα του Σαββάτου 4 Νοέμβρη, πολωνός τουρίστας που έκανε τον περίπατό του σε βραχώδη περιοχή της παραλιακής λεωφόρου, στην Αλθέα Κορωπίου, εντόπισε στο 36ο χιλιόμετρο ανθρώπινο σκελετό.

Τα συνοδά στοιχεία τα οποία συνέλεξαν, «μιλούν» για τον 46χρονο Νίκο Κλειδώνη. Το εύρημα απεστάλη σε ιατροδικαστές για την περαιτέρω έρευνα.

Συγκλονισμένη η μητέρα του περιγράφει τι ένιωσε

Το «Τούνελ» βρέθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε ο σκελετός, με τη μητέρα του άτυχου προγραμματιστή και τη δικηγόρο της.

Η κυρία Αγγελική, φανερά συγκλονισμένη, περιγράφει τι ένιωσε όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν τα προσωπικά αντικείμενα του γιου της.

«Είδα το ρολόι του, είδα το τηλέφωνό του, αλλά αυτό κυρίως που μου επιβεβαίωσε εκατό τις εκατό ότι ήταν ο Νίκος, είναι μια μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου που βρέθηκε στον σάκο που είχε. Την είχε πάρει πιθανότατα να την πουλήσει γιατί ένας κριτικός κάποτε την είχε κοστολογήσει δέκα χιλιάδες ευρώ», αναφέρει.

 

«Από φθόνο»

Σύμφωνα με τη μητέρα, η σορός του δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σ’ αυτό το σημείο τόσο καιρό γιατί κάποιος θα την είχε δει αλλά και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού θα είχε μυρίσει.

Θεωρεί ότι κάποιος που είχε ακούσει για τα χρήματα του γιου της σε κρυπτονομίσματα, θα μπορούσε να του είχε κάνει κακό «από φθόνο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ