Thor Bjornsson: Τραγωδία για το «βουνό» του «Game Of Thrones» - έχασε την νεογέννητη κόρη του (φωτό)

Δημοσίευσε φωτογραφίες από το μικρό μωράκι...

Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones, Hafþór Júlíus Björnsson, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Kelsey Henson, βίωσαν την "αβάσταχτη απώλεια" της νεογέννητης κόρης τους.

Σε μια κοινή ανάρτηση στο Instagram που μοιράστηκε στις 10 Νοεμβρίου, ο ηθοποιός -γνωστός για το ρόλο του ως "The Mountain" στη δραματική σειρά του HBO- αποκάλυψε ότι η κόρη του Grace Morgan Hafthorsdottir γεννήθηκε στις 21,5 εβδομάδες , αναφέρει το independent

Λύγισε το «Βουνό» του Game of Thrones: Η σπαρακτική ανάρτηση για την κόρη του

Instagram

"Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τη γέννηση της κόρης μας, Grace Morgan Hafthorsdottir, που γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου στις 21 1/2 εβδομάδες κύησης", έγραψε το ζευγάρι στη λεζάντα της ανάρτησης.

"Μετά από μείωση της κίνησης διαπιστώσαμε ότι η καρδιά της είχε σταματήσει να χτυπάει", συνέχισαν οι Björnsson και Henson.

"Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο μας γι' αυτή την απώλεια ή την ευτυχία μας που μπορούμε να περάσουμε χρόνο με την κόρη μας. Είναι απολύτως όμορφη, με ξανθές βλεφαρίδες και φρύδια και ένα μικρό χαμόγελο για τη μαμά και τον μπαμπά".

Η αγάπη που νιώθουμε γι’ αυτήν είναι συντριπτική. Η θλίψη που νιώθουμε θα είναι μαζί μας για πάντα, αλλά το ίδιο και η αγάπη. Όλες οι ελπίδες και τα όνειρά μας γι’ αυτήν τα χάσαμε, αλλά ξέρω ότι θα είναι ξανά μαζί μας. Το πνεύμα της θα ζει μέσα από εμάς και τα αδέρφια της. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή καθώς θρηνούμε αυτή την αβάσταχτη απώλεια. Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και για την υποστήριξή σας''.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ