Η μεγάλη δούκισσα του Λουξεμβούργου Μαρία Τερέζα σε μία σούπερ μοντέρνα εμφάνιση: Με DriesVan Notten εμπριμέ παντελόνα & κοντό μπεζ σακάκι Studio Acne

Εντυπωσιακή εμφάνιση!

Η Μεγάλη Δούκισσα του Λουξεμβούργου Μαρία Τερέζα έκανε μια απίθανη και άκρως μοντέρνα εμφάνιση!

Η Εβδομάδα Τέχνης του Λουξεμβούργου, ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα του Νοεμβρίου, αφιερωμένο σε μεγάλο βαθμό στη σύγχρονη τέχνη, άνοιξε αυτή την Παρασκευή μετά την παραδοσιακή vernissage παρουσία του Μεγάλου Δούκα και της Μεγάλης Δούκισσας LL.AA.RR. και της Δημάρχου Lydie Polfer.

Το μεγάλο δουκικό ζεύγος περιπλανήθηκε στους διαδρόμους της έκθεσης, ανακαλύπτοντας τις μοναδικές δημιουργίες που προσφέρονται από σχεδόν 80 Ευρωπαίους εκθέτες. Οι νέοι σχεδιαστές αναδείχθηκαν στην ενότητα "Take Off", η οποία τους έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Οι βασιλικές τους υψηλότητες παρακολούθησαν την ποιότητα των έργων που εκτέθηκαν, ιδίως από γκαλερί του Λουξεμβούργου, κάτω από την προσωρινή σκηνή, η οποία διευρύνθηκε για τη νέα αυτή έκδοση: μια απτή ένδειξη της επιτυχίας και της αυξανόμενης θέσης του Μεγάλου Δουκάτου στη σύγχρονη τέχνη.

Instagram @grandeduchesse_mariateresa

Η Εβδομάδα Τέχνης διαρκεί έως και σήμερα 12 Νοεμβρίου.

Instagram @grandeduchesse_mariateresa

Τις εντυπώσεις έκλεψε, φυσικά, η Μεγάλη Δούκισσα Τερέζα με το φοβερό outfit της.

Για την περίσταση επέλεξε μια εμπριμέ παντελόνα του σχεδιαστή Dries Van Noten, σε αποχρώσεις του ροζ και του μπεζ. Τη συνδύασε με ένα jacket σε μπεζ, δημιουργία των Acne Studios.

Instagram @grandeduchesse_mariateresa

Instagram @grandeduchesse_mariateresa

Instagram @grandeduchesse_mariateresa

Χαμογελαστή πριηγήθηκε στην μοναδική αυτή έκθεση!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ