Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό - Περιμένετε το... ξαφνικό - Ένας χωρισμός ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η πολύ δυνατή Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζεται σήμερα δίνοντας μια διάσταση ξαφνικού και απρόσμενου στη μέρα. Μάλιστα ακολουθείται από την αντίθεση Ήλιου-Ουρανού. Η όψη αυτή είναι θετική αν δεν φοβόμαστε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας. Προσφέρει κίνητρο να κάνουμε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθούμε σε απαιτητικές προκλήσεις. Οι πειραματισμοί ευνοούνται. Αν ως αποτέλεσμα της επιρροής της βιώσουμε κάποια απώλεια είναι σημαντικό να φιλοσοφήσουμε λίγο την κατάσταση παραμένοντας όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι. Οτιδήποτε φεύγει αυτή τη στιγμή από τη ζωή μας προφανώς είχε ολοκληρώσει την πορεία του. Από την άλλη αν θέλουμε να φύγουμε από κάπου, σχέση ή δουλειά, όσο ρίσκο κι αν έχει με αυτή την όψη η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

ΚΡΙΟΣ

Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό – σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στην ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια από τις 11 μέχρι τις 15 Απριλίου. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της αυτές τις μέρες, αλλά μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ, ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων. Γενικά σήμερα οι σημαντικές σας προτεραιότητες είναι τα οικονομικά και οι βαθύτερες σχέσεις σας. Οι γεννημένοι αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια ξαφνική μεταβολή στα επαγγελματικά ή μια αλλαγή που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου και συνεργασιών δίνει ώθηση στις επαφές σας με τους άλλους κι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσφέρει και την ευκαιρία μιας σημαντικής νέας γνωριμίας μέσα σε ένα ορίζοντα σχεδόν εξαμήνου, είτε σε προσωπικό, ερωτικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρώτες δυο εβδομάδες μετά τη Νέα Σελήνη είναι πάντα οι πιο δυνατές για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή για να ενδυναμώσουμε τον τομέα στον οποίο φιλοξενούμε τη Νέα Σελήνη. Στην περίπτωση σας αυτός ο τομέας είναι των «σημαντικών» άλλων στη ζωή σας. Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σημαντικοί άλλοι δεν είναι απαραίτητα μόνο ο σύντροφος μας ή ο συνεργάτης μας, αλλά και ο δικηγόρος, ο σύμβουλος στην επιχείρηση μας, κλπ. Οι σχέσεις αγαπητοί μου Ταύροι χρειάζονται δουλειά και καθημερινή τροφή για να ανθίζουν. Είναι λοιπόν η στιγμή που πρέπει να τις «θρέψετε», να τις περιποιηθείτε, για να συνεχίζουν να σας υποστηρίζουν σταθερά και σθεναρά. Από την άλλη, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει κι έναν αποχωρισμό, καθώς αντιτίθεται με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, ή μια κρίση σε μια σχέση. Όμως αν συμβεί ένα τέτοιο σενάριο το πιθανότερο είναι ότι αυτή η σχέση δεν θα οδηγούσε εξαρχής πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σάς καλεί να βρείτε τη φόρμα σας σε περίπτωση που την έχετε χάσει ή να τη διατηρήσετε χωρίς να βρίσκετε δικαιολογίες για να μην κάνετε άσκηση ή να τρώτε απερίσκεπτα και μη υγιεινά. Μάλιστα αν πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης μπορείτε με αυτό το σταθερό φεγγάρι να το διατηρήσετε μακροπρόθεσμα. Κάποιες μικρές αλλαγές στη διατροφή σας, η ευκαιρία για λίγη παραπάνω κίνηση θα κάνουν θαύματα σε λίγο καιρό από τώρα. Φυσικά αν δεν έχετε κάνει πρόσφατα ένα τσεκάπ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κανονίσετε. Από την άλλη, αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου και πιθανά νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας. Μια πρόταση μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα και στον οικονομικό τομέα που φαίνεται ότι περνάτε μεγαλύτερη πίεση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ