Πριγκίπισσα Κέιτ: Η άψογη επίσημη εμφάνιση στα μαύρα - Η καλή σχέση με την Καμίλα - Καρέ-καρέ

Μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στις δυο γαλαζοαίματες!

Την Ημέρα Μνήμης των πεσόντων στο καθήκον κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο τίμησαν η Πριγκίπισσα Κέτ της Ουαλίας και η Βασίλισσα Καμίλα, μαζί φυσικά με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Κυριακής, Κέιτ Μίντλετον και Βασίλισσα Καμίλα στάθηκαν μαζί σε ένα μπαλκόνι στο Γραφείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Κενοτάφιο, στο Whitehall του Λονδίνου.

Η 41χρονη Πριγκίπισσα Κέτι απέτισε φόρο τιμής με ένα εκπληκτικό μαύρο σύνολο, που το συνδύασε με υπέροχα μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Φόρεσε και την κόκκινη μεταλλική παπαρούνα καρφιτσωμένη στο στήθος της.

 

 

 

 

 

 

Η παπαρούνα είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται από το 1921 προς τιμήν των στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο.

Η Βασίλισσα Καμίλα που επίσης ήταν ντυμένη στα μαύρα, φάνηκε να έχει καλές σχέσεις με την Κέιτ. Οι δυο τους αντάλλαξαν χαμόγελα, λίγο πριν επιστρέψουν στο εσωτερικό του κτιρίου μετά την τελετή. 

 

 

Instagram @katemiddletonprincessofwales

Διαβάστε επίσης: H Κέιτ Μίντλετον με στολή παραλλαγής όλο χαμόγελα: Ανέβηκε σε τεθωρακισμένο όχημα και έκλεψε τις εντυπώσεις

 

 

 

 

Οι χρήστες των social media ενθουσιάστηκαν με την αλληλεπίδραση των δυο royals, σχολιάζοντας το πόσο άριστες σχέσεις φαίνονται να έχουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ