Paris Hilton: Η φαντασμαγορική τελετή του γάμου της - Επέτειος για την πολυεκατομμυριούχο socialite

Δυο χρόνια παντρεμένη κλείνει η Πάρις Χίλτον!

Η διάσημη κληρονόμος Paris Hilton είναι και επίσημα δυο χρόνια παντρεμένη με τον Carter Reum, τον συγγραφέα, επιχειρηματία και επενδυτή της καρδιάς της.

Για να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός, μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram φωτογραφίες τους από την ημέρα του γάμου.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραωε: «Πριν από το 2021, το 11:11 ήταν απλά η αγαπημένη μου ώρα της ημέρας. Τώρα είναι η επέτειος μιας από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Χρόνια πολλά για τα 2 χρόνια από την επέτειο της αγάπης μου! Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω σαν το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο κάθε μέρα. Τόσο ευτυχισμένη και ευγνώμων για αυτή την όμορφη ζωή που χτίζουμε μαζί. Σ' αγαπώ τόσο πολύ Dada».

 

 

Instagram @parishilton

Διαβάστε επίσης: Δεν βαριόμαστε ποτέ με την Πάρις Χίλτον! Ντύθηκε Katy Perry & Britney Spears - Το απόλυτο Halloween girl (φωτό)

Η socialite και ο επιχειρηματίας γνωρίζονται από όταν ήταν 20 χρονών, αλλά δεν είχαν συνάψει ειδύλλιο μέχρι τα τέλη του 2019. Η Hilton και ο Reum παντρεύτηκαν τελικά κατά τη διάρκεια ενός τριήμερου γάμου υπερπαραγωγή τον Νοέμβριο του 2021.

Instagram @parishilton

Instagram @parishilton

Instagram @parishilton

Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι, μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο του 2023. 

Instagram @parishilton

Περίπου ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου τους, η Hilton αποκάλυψε το όνομά του: Phoenix Barron Hilton Reum.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ