Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη - Παρά τις πρωινές εντάσεις, οι σχέσεις σας θα "ανθίσουν" το απόγευμα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Τρίτη είναι σαφώς πιο άνετη μέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Ζυγό και σύνοδο με τον Ερμή στον Τοξότη, όψεις που ευνοούν τις σχέσεις, τις επαφές και την επικοινωνία μας με τους άλλους. Τις πολύ πρωινές ώρες βέβαια κοντά στις 05:30 έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δίνοντας μια αίσθηση έντασης τις πρωινές ώρες και μεγαλύτερη έμφαση σε αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα. Στην πορεία όμως με τις θετικές όψεις της Σελήνης μπορεί να αισιοδοξήσουμε με κάποια σχέδια που έχουμε είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς Κριός, Λέων και Τοξότης, αλλά από κοντά και τα ζώδια του αέρα Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη, τις πολύ πρωινές ώρες με το τετράγωνο προς τον Κρόνο μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερο στρες σήμερα. Το πιθανότερο όμως είναι ότι η πηγή του στρες δεν είναι εξωτερική. Δεν σας πιέζει κάποιος ή μια κατάσταση απαραίτητα και νιώθετε έτσι. Μπορεί να είναι ένα δικό σας θέμα κι επειδή είστε άνθρωποι που νοιάζεστε για την πορεία των καταστάσεων και σας απασχολεί γενικότερα το μέλλον και οι εξελίξεις να έχετε αυτή την αίσθηση. Η αδυναμία σας ίσως να βοηθήσετε μια κατάσταση μπορεί να σας κάνει να απαισιοδοξείτε κάπως, αν και από χαρακτήρα τείνετε να βλέπετε μισογεμάτο το ποτήρι. Ακόμη σήμερα είναι πιθανό να σας απασχολήσει ένα ταξίδι, μια νομική υπόθεση ή ένα μελλοντικό επαγγελματικό σας πλάνο. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είστε πολύ πιο άνετοι, ενώ το βραδάκι της Τρίτης προσφέρεται και για μια ρομαντική έξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα κυρίως από το μεσημέρι και μετά να κοιτάξετε κάποια ζητήματα με την άνεση χρόνου που θα θέλατε, πιο ήρεμα, πιο συγκεντρωμένα και να κλείσετε και πολλές από τις εκκρεμότητες που έχετε. Από την άλλη βέβαια ίσως σας είναι δύσκολο τις πρωινές ώρες να αποφύγετε να σας διακόπτουν και να σας αποσυντονίζουν λίγο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή βοηθά να οραματιστείτε καλύτερα το μέλλον. Το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα όπως και η διαίσθηση σας. Κι αν αυτό που διαισθάνεστε είναι αλλαγές μην τις φοβηθείτε, γιατί θα είναι μόνο για το καλό σας. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς, της φυσικής σας κατάστασης αλλά και των οικονομικών μπορεί να έχουν αίσια κατάληξη με το εξάγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τρίτη έρχεται με έμφαση στις σχέσεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στον Τοξότη, και κάνει πιο απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάτι δύσκολο να κάνετε μην σας πιάνει ο εγωισμός και παιδεύεστε μόνοι σας όταν μπορεί κάποιος άλλος να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας. Καλή μέρα για να συζητήσετε μετά το μεσημέρι το μέλλον κάποιας συνεργασίας ή για να συμφωνήσετε σε μια οικονομική διαπραγμάτευση. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, παρόλα αυτά, ας είστε πιο προσεκτικοί τις πρωινές ώρες, καθώς η επιρροή του τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να απογοητεύεστε εύκολα ή να βλέπετε τα πράγματα αρνητικά.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ