Χαμός! Ξεσπά on air ο Σπύρος Μαρτίκας - "Ντροπή σε όλους! Δεν με νοιάζει το ταμείο ας έκλεβε ό,τι ήθελε" (βίντεο)

Το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν εάν η κοπέλα τραυματίστηκε

Ο Σπύρος Μαρτίκας ξεσπά μετά την είδηση της ληστείας στο φαρμακείο του και απαντά στους χρήστες στα social που έκαναν λόγο για "σκηνοθετημένο" περιστατικό.

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου που για ακόμα μια φορά θέλει να με εκθέσει ενώ ξέρει την αλήθεια. Και επιβεβαιώνω την αλήθεια με το δεύτερο βίντεο που έστειλα. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή να θέλει να με εκθέτει. Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις. Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδερφή μου μαζί σου. Έχεις γίνει η νούμερο ένα κατίνα της τηλεόρασης», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε:

«Κατερίνα μου θα σου πω κάποια στιγμή τι μου έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία...».

«Πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και την κάνω με αξιοπρέπεια. Αυτή είναι η δουλειά μου, πληρώνομαι γι΄αυτή. Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ κάποιες φορές. Ντροπή, ντροπή, ντροπή», είπε η Έλενα Πολυκάρπου η οποία δεν πίστευε στ΄αυτιά της.

«Σπύρο μου, το λέω ειλικρινά, για τη συγκεκριμένη συνεργάτιδα βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια κυρία με Κ κεφαλαίο. Δεν δέχομαι κουβέντα από κανέναν. Κλείνει! Είσαι λάθος Σπύρο μου. Είναι γεγονός ότι η Έλενα είναι η καλύτερη», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου και έκλεισε η σύνδεση με εκείνον να λέει: «Μακάρι να μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ