Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου - Η απολογία της κατηγορούμενης: «Η Τζωρτζίνα ήταν, είναι και θα είναι πάντα παιδί μου» (βιντεο)

Αρνείται τα πάντα

Ξεκίνησε σήμερα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην πολύκροτη δίκη για την υπόθεση θανάτου της κόρης της, Τζωρτζίνας, με την κατηγορούμενη μητέρα να αρνείται ότι εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο στον χαμό του παιδιού της.

"Είμαι και θα είμαι η μαμά της και αυτό το δικαίωμα δεν θα μου το στερήσει ποτέ κανείς" ήταν τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

"Είναι κάτι που δεν πέρασε ούτε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου, να πειράξω έστω και μία τρίχα από τη κόρη μου. Αυτό που έχω ακούσει στο σύνολο της ακροαματικής διαδικασίας … δεν μιλούσαν για το παιδί το δικό μου. Δεν ήταν η Τζωρτζινα μου" ανέφερε, σύμφωνα με το dikastiko.

Όπως είπε, η Τζωρτζίνα "γεννήθηκε 31.10.13. Η εγκυμοσύνη ήταν ομαλή. Γεννήθηκε με καισαρική τομή γιατί υπήρξε κάποια επιπλοκή τις τελευταίες ώρες. Βγήκε εκτάκτως το απόγευμα στις 7:20".

Σύμφωνα με τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου "η Τζωρτζινα όταν την πήρα ήμουν η τελευταία που την είδα γιατί ήμουν σε μέθη. Ήταν ένα πλασματάκι που με το που με κοίταξε, με κοιτούσε με τόση αγάπη πως να σας το εξηγήσω. Ένιωσα ότι αυτό το πλασματάκι με έκανε μαμά για πρώτη φορά".

Και πρόσθεσε: "Με αυτά τα ματάκια όταν με κοίταξε, μου έδωσε το νόημα της ζωής. Εκείνη τη μέρα της υποσχέθηκα και της ορκίστηκα θα είμαι πάντα δίπλα της, θα είμαι εκεί για εκείνη".

"Η Τζωρτζίνα μεγάλωνε φυσιολογικά δίπλα μας. Ζούσαμε τότε στο σπίτι που μου είχε παραχωρήσει ο θείος μου. Το 2014 μετακομίσαμε λόγω έλλειψης χώρου, για να έχει κι ένα δωμάτιο η Τζωρτζινα. Το δωμάτιο είχε μια μεγάλη πεταλούδα και είχε το παρατσούκλι Μετασλούδα από την πεταλούδα" κατέθεσε, με την απολογία της να συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ