Ο Ρος, η Φοίβη & ο Τζόι αποχαιρετούν το Φιλαράκι τους, Τσάντλερ Μπινγκ - «Σε ευχαριστώ για δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας» (φωτό)

Συγκινούν τα λόγια τους ...

Σχεδόν 2 εβδομάδες μετά το θάνατο του Μάθιου Πέρι στα 54 του χρόνια και η παρέα του, τα Φιλαράκια του λένε αντίο μέσα από τα social media.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Άνιστον: «Ξεκουράσου αδερφούλη» - Το συγκινητικό μήνυμα για τον Μάθιου Πέρι ραγίζει καρδιές

Διαβάστε ακόμη: Η Κόρτνεϊ Κοξ αποχαιρετάει τον Μάθιου Πέρι - "Τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που έζησα μαζί σου" (βίντεο)

Η τηλεοπτική Φοίβη, η Λίζα Κούντροου

«Γυρίσαμε το πιλοτικό επεισόδιο του Friends Like Us και λίγο μετά πήγαμε στα παρασκήνια του NBC. Έπειτα…Πρότεινες να παίξουμε πόκερ και το έκανες τόσο διασκεδαστικό ενώ αναπτυσσόταν η σχέση μας. Σε ευχαριστώ για αυτό. Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάω τόσο πολύ με αυτά που έλεγες, που πονούσαν οι μύες μου και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου κάθε μέρα.

»Σε ευχαριστώ για την ανοιχτή σου καρδιά σε μια σχέση έξι ανθρώπων που απαιτούσε συμβιβασμούς. Και πολλή «κουβέντα». Σε ευχαριστώ που ερχόσουν στη δουλειά ακόμα και όταν δεν ήσουν αρκετά καλά. Και ακόμα και τότε ήσουν υπέροχος. Σε ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος.

»Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για την αγάπη. Ευχαριστώ για τον χρόνο που είχα μαζί σου, Μάθιου».

Ο Ρος, Ντέιβιντ Σουίμερ

«Σε ευχαριστώ για δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο κωμικό σου συγχρονισμό και την ερμηνεία σου. Μπορούσες να πάρεις μια γραμμή ενός διαλόγου και να τη διαμορφώσεις κατά βούληση, με αποτέλεσμα να προκύψει κάτι τόσο εντελώς πρωτότυπο και απροσδόκητα αστείο που ακόμα εκπλήσσει. Και είχες καρδιά. Με την οποία ήσουν γενναιόδωρος και την μοιράστηκες μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι αγνώστους.

Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να θλίβομαι ταυτόχρονα. Σε φαντάζομαι κάπου εκεί πάνω, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω σου... "Θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα σύννεφα;"».

Ο συγκάτοικος του Τζόι, Ματ ΛεΜπλανκ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

"Matthew, με βαριά καρδιά σε αποχαιρετώ. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ όλες αυτές τις σκηνές μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελώ όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ