Mariah Carey: Η πιο γιορτινή κούκλα Barbie! Ίδια η σούπερ σταρ τραγουδίστρια των Χριστουγέννων

Αυτές τις γιορτές η Barbie τιμάει την κορυφαία τραγουδίστρια, τραγουδοποιό και ηθοποιό Mariah Carey δημιουργώντας μια προσωποποιημένη Signature κούκλα

Εν όψει των εορτών, η Mattel παρουσιάζει τη συλλεκτική κούκλα Barbie Mariah Carey και αποτίει φόρο τιμής σε αυτήν την καταπληκτική τραγουδίστρια με την κούκλα που δημιουργήθηκε κατ' εικόνα και ομοίωσή της.

Η Mariah Carey είναι μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες στον κόσμο, έχοντας πετύχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Γνωστή για τις διεθνείς μουσικές επιτυχίες αλλά και το πιο αναγνωρισμένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι μέχρι σήμερα, "All I Want for Christmas is You" έρχεται αυτές τις γιορτές για να γεμίσει χαρά μικρούς και μεγάλους. 

Η κούκλα Mariah Carey αναδεικνύει το χαρακτηριστικό ύφος και το εκθαμβωτικό στυλ της τραγουδίστριας, φορώντας ένα έντονο κόκκινο φόρεμα που αγκαλιάζει την υπέροχη σιλουέτα της. Μοναδικές λεπτομέρειες στην εμφάνιση, η μαζεμένη φόδρα στους γοφούς και το εντυπωσιακό σκίσιμο στο πόδι. Οι λαμπερές μπούκλες, τα αστραφτερά ασημένια αξεσουάρ και οι ασορτί κόκκινες γόβες ολοκληρώνουν αυτή τη γιορτινή εμφάνιση. 

Η Mariah Carey ανέφερε «Αυτή η κούκλα Barbie αποτελεί όνειρο ζωής για εμένα! Αν μπορούσα να ανατρέξω στο χρόνο και να πω στη μικρή Mariah ότι μια μέρα θα υπάρξει μια Barbie σαν εκείνη, νομίζω πως θα τρελαινόταν από χαρά! Εύχομαι σε όλους τους συλλέκτες και τους θαυμαστές να απολαύσουν την περίοδο των εορτών και ελπίζω η κούκλα Mariah να είναι μια υπέροχη προσθήκη στη συλλογή τους!» 

Η κούκλα θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από τις 17 Νοεμβρίου.  

Σχετικά με την Mattel
Η Mattel είναι μια κορυφαία εταιρεία παιδικής ψυχαγωγίας στον κόσμο που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή ποιοτικών παιχνιδιών και καταναλωτικών προϊόντων. Δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα και εμπειρίες που εμπνέουν, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι. Προσελκύουμε τους καταναλωτές μας μέσα από το χαρτοφυλάκιο εμβληματικών franchise, όπως Barbie®, Hot Wheels®, American Girl®, Fisher-Price®, Thomas & Friends™, UNO®, Mega®, καθώς και άλλες δημοφιλείς μάρκες που είτε έχουμε στην κατοχή μας είτε αδειοδοτούμε σε συνεργασία με παγκόσμιες εταιρείες ψυχαγωγίας. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει υλικό ταινιών και τηλεόρασης, ηλεκτρονικά παιχνίδια, μουσική και ζωντανές εκδηλώσεις. Επιχειρούμε σε 35 τοποθεσίες και πωλούμε προϊόντα σε περισσότερες από 150 χώρες σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες λιανικής και τεχνολογίας παγκοσμίως. Από την ίδρυσή της το 1945, η Mattel είναι υπερήφανη που αποτελεί έμπιστο συνεργάτη στην εξερεύνηση του θαύματος της παιδικής ηλικίας και στην ενδυνάμωση των παιδιών, ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στο www.mattel.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ