Τραγωδία πριν τη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ - Πέθανε θαυμάστρια της λίγο πριν εμφανισθεί η σούπερ σταρ - Ο καύσωνας που πλήττει τη Βραζιλία (βίντεο)

"Συντετριμμένη" η τραγουδίστρια

Με πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα είναι αντιμέτωπη τα τελευταία 24ωρα η Βραζιλία.

Το θερμόμετρο έφτασε τους 59 βαθμούς με τον κόσμο να "ασφυκτιά"

Μάλιστα, αυτές τις μέρες είχε συναυλία η Τέιλορ Σουίφτ η οποία έζησε ένα πολύ δυστυχές συμβάν κατά τη διάρκεια του σόου.

Καθώς τραγουδούσε είδε μία θαυμάστρια να καταρρέει κι έτσι αμέσως της πέταξε ένα μπουκαλάκι νερό.

Ωστόσο, ώρες αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι h 23χρονη κοπέλα, η Ana Benevides, πέθανε κατά τη διάρκεια της συναυλίας, καθώς λιποθύμησε εξαιτίας της υπερβολικής ζέστης στο στάδιο

Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει τη λύπη της μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτησή της

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά χάσαμε μια θαυμάστρια νωρίτερα απόψε, πριν από το σόου μου. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο συντετριμμένη είμαι από αυτό.

Διαβάστε ακόμη: Οι "κολλητές" Selena Gomez και Taylor Swift σε δείπνο με τις φίλες τους Zoe Kravitz και Keleigh Sperry - Με casual look η τετράδα "φωτιά" (φωτό & βίντεο)

Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες που έχω, εκτός ότι ήταν απίστευτα όμορφη και πολύ νέα. Δεν θα μπορέσω να μιλήσω γι' αυτό από τη σκηνή, γιατί νιώθω να με κατακλύζει η θλίψη όταν προσπαθώ ακόμα και να μιλήσω γι' αυτό. Θέλω να πω ότι αισθάνομαι βαθιά αυτή την απώλεια και οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους της», έγραψε αναλυτικά

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ