Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Ευτυχώς είχε χιούμορ ο σύντροφός μου όταν κατάλαβε πως τον παρακολουθούσα» (βίντεο)

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο «Break» μιλάει για τις παρακολουθήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν στον σύντροφό της

Στη νέα εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη "Break" βρέθηκε καλεσμένη η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις παρακολουθήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν στον σύντροφό της αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα της.

«Ο πατέρας μου ήταν στο Πολεμικό Ναυτικό όντας Αριστερός. Αυτό είναι του τρελού. Όλη η ψυχολογία του στρατιωτικού αφορά στο κράτος και την εξουσία. Έζησα τον πατέρα μου στη φυλακή, τον γνώρισα μετά από χρόνια».

«Για να τον αγαπήσω πέρασε καιρός επειδή είχα αυτή τη σχέση με τη μητέρα μου, νόμιζα ότι ήταν ξένος. Συνέβαιναν φοβερά πράγματα και στην οικογένεια και στον πατέρα μου. Για να αντέξει είχε ένα βαθύ και ουσιαστικό χιούμορ. Νομίζω αυτό κληρονόμησα από εκείνον».

Διαβάστε ακόμη: Σε ποια πρεμιέρα είδαμε μαζί τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου & τη Μαρία Ιωαννίδου - Εδώ και ο Γιώργος Μπόγρης με τη νέα του σύντροφο

«Αυτό που μου κληροδότησε ήταν ένας φόβος της πλήρους έκθεσης των φρονημάτων. Ήταν μία πολύ δύσκολη εποχή, στο σχολείο ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη, η κόρη του Αριστερού».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ