Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Good news η ψηφιοποίηση του Δημοσίου: Το gov.gr στην 2η θέση μεταξύ 70 εταιρειών και οργανισμών, χάρη στην άψογη εμπειρία του καταναλωτή

Συναλλαγές με το Δημόσιο ακόμα και από το κινητό χάρη στο gov.gr.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τη μέρα του ενημερώνοντας τους πολίτες για μια καλή είδηση για τη χώρα.

Η εφαρμογή gov.gr πέτυχε μια σημαντική διάκριση, που δείχνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο σε σχέση με την ψηφιοποίηση του Δημοσίου.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: "Ξεκινάμε την εβδομάδα με μια πολύ ευχάριστη είδηση: το gov.gr βρίσκεται στην 2η θέση, μεταξύ 70 εταιρειών και οργανισμών, ως προς την εμπειρία του καταναλωτή!

Πρόκειται για την επισφράγιση μιας σκληρής δουλειάς που ξεκίνησε στην προηγούμενη κυβερνητική μας θητεία, με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία του πολίτη με το Δημόσιο, να διευκολύνει την καθημερινότητά του. Είναι αποτέλεσμα της Ελλάδας που αλλάζει. Και δεν σταματάμε εδώ. Στόχος μας είναι η ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του Δημοσίου. Και θα το πετύχουμε!", έγραψε ο πρωθυπουργός στα social media.

 

 

Το gov.gr έχει αλλάξει δραματικά την επαφή του πολίτη με το Δημόσιο. Αναμένονται και περεταίρω αλλαγές, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρόκειται για τη νέα ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης όπου πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να βρουν τις ψηφιακές υπηρεσίες που θέλουν εύκολα και γρήγορα.

Έχει σχεδιαστεί έχοντας στο μυαλό τις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων. Ενοποιεί τη δομή και τη φιλοσοφία των υπηρεσιών ώστε το δημόσιο να αποκτήσει ένα ενιαίο και πιο φιλικό πρόσωπο προς τον πολίτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ