Μοντέλα οι φίλες! Με το απόλυτο animal print look η Ζέτα Δούκα - Βελούδινη σικ κάπα η Μαρία Ναυπλιώτου (φωτό)

Μαθήματα στυλ!

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι" βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου.

Οι δύο φίλες έδωσαν το "παρών" στο Θέατρο Νέος Ακάδημος και τράβηξαν τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνιση τους.

Ο φωτογραφικός φακός του ndp τις απαθανάτισε να ποζάρουν αγκαλιά και να παραδίδουν μαθήματα στυλ με τις επιλογές τους!

Διαβάστε ακόμη: Το χρυσό μαλλί της Ζέτας Δούκα - Που εντοπίσαμε τη δημοφιλή ηθοποιό με νέο look (φωτό)

Η Ζέτα Δούκα είναι "ναι" στο animal print look συνδυάζοντας εξαιρετικά λεοπάρ σακάκι με ασορτί πουκάμισο, υφαρμάτινο μαύρο παντελόνι και Gucci ζώνη.

Από την άλλη πλευρά η Μαρία Ναυπλιώτου επέλεξε την απόλυτη σικ, βελούδινη κάπα στο χρώμα του Φθινοπώρου, το κυπαρισσί!

Διαβάστε ακόμη: Η Μαρία Ναυπλιώτου πιο σέξι από ποτέ με μαύρο εφαρμοστό φόρεμα: Η ανοιχτή πλάτη κλέβει τις εντυπώσεις - Πολύ γοητευτική

Λίγα λόγια για την παράσταση ...



Η πλούσια και αυταρχική κυρία Βέναμπλ (Φιλαρέτη Κομνηνού) λάτρευε παθολογικά τον ποιητή γιο της Σεμπάστιαν και κάθε καλοκαίρι οι δυο τους ταξίδευαν μαζί. Το περσινό όμως καλοκαίρι, για πρώτη φορά δεν τον συνόδεψε εκείνη στις διακοπές του, αλλά η νεαρή ξαδέρφη του Κάθριν (Αναστασία Παντούση) που επωμίστηκε τον ρόλο που κατείχε εκείνη μονοπωλιακά ως τότε.

Εκείνο το μοιραίο καλοκαίρι όμως ο Σεμπάστιαν πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Όταν η σοκαρισμένη Κάθριν αφηγείται την πραγματικότητα γύρω από τον θάνατό του, η κυρία Βέναμπλ αρνείται να την πιστέψει και προσπαθεί να πείσει/δωροδοκήσει τον διακεκριμένο νευροχειρουργό Τζον Κιούκροβιτς (Δημήτρης Τσίκλης) να την χαρακτηρίσει φρενοβλαβή και να της κάνει λοβοτομή.

Ο γιατρός δείχνοντας ψυχραιμία, σύνεση και ανωτερότητα, χωρίς να επηρεάζεται από το χρηματικό δέλεαρ και τους εκβιασμούς της κυρίας Βέναμπλ, προσπαθεί να κατανοήσει τη θέση της Κάθριν. Η κοπέλα θα ακουμπήσει πάνω του και θα τον εμπιστευτεί, ενώ εκείνος θα βυθιστεί αργά μέσα στον σκιερό και μυστηριώδη κόσμο που περιβάλλει την οικογένεια Βέναμπλ.

Πρωταγωνιστούν: Φιλαρέτη Κομνηνού, Αναστασία Παντούση, Δημήτρης Τσίκλης, Λίλλυ Μελεμέ, Πάρης Λεόντιος

Ποια κυρία σας άρεσε καλύτερα;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ