Ο Αλέκος Συσσοβίτης θυμάται τη δραματική εμπειρία κατάδυσης που παρολίγον να κοστίσει τη ζωή του - "Θα πνιγόμασταν & οι 2" (βίντεο)

Συγκλονίζει

Καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη και της Τζένης "Πρωίαν σε είδον" βρέθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για μία δραματική εμπειρία που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή ...

«Εμείς οι άντρες έχουμε μια τάση να ακουμπάμε πάρα πολύ στη φιλία. Πάρα πολύ. Έχω πέντε φίλους που πραγματικά μπορώ να πω ότι στις δύσκολες και ήταν εκεί και θα είναι εκεί. Και για θέματα υγείας και ρίσκου μεγάλου», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

 

 

«Με τον κολλητό μου έχουμε κάνει κατάδυση στα 32 μέτρα και έμεινα από οξυγόνο. Με έβγαλε, στα 12 μέτρα σχεδόν πνιγόμουν. Λέγεται body breathing, παίρνεις τον αναπνευστήρα του άλλου και εισπνέεις, εγώ όμως επειδή δεν είχα αέρα έπαιρνα τα νερά. Ανέβαινα και πνιγόμουν. Αν δεν είχε την ανάλογη ψυχραιμία, αυτός με μία ανάσα κι εγώ με τρεις και ήταν σε πανικό, θα πνιγόμασταν και οι δύο. Εκεί καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάτι ανώτερο κι από εσένα κι από τον άλλον, όπου από αυτό είμαστε εξαρτημένοι», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη: Αλέκος Συσσοβίτης: «Έχω πάθει κρίση πανικού - δεν είχα κανέναν έλεγχο, έλεγα ότι τώρα θα πεθάνω» (βίντεο)

«Θα έλεγα ναι, του χρωστάω τη ζωή μου», τόνισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ