Θοδωρής Αθερίδης: «Έπαθα την πρώτη κρίση πανικού 15 χρονών - Τις πρώτες φορές ένιωθα λες και εξωγήινοι κατέλαβαν το μυαλό μου» (βίντεο)

"Καθόμουν με τους φίλους μου έξω"

Ο Θοδωρής Αθερίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής "Στούντιο 4" και μίλησε για την εμπειρία του με τις κρίσεις πανικού.

«Όσο περνούν τα χρόνια, πιστεύω ότι οι κρίσεις πανικού έχουν βιολογικό υπόβαθρο. Τα ίδια προβλήματα που αντιμετώπιζα εγώ, αντιμετώπιζαν και οι φίλοι μου. Το δικό τους αυτί δεν ίδρωνε, εγώ ήμουν φοβικό παιδί»

«Την πρώτη κρίση πανικού την έπαθα όταν ήμουν 15. Ήταν Νοέμβρης του ’80, ήταν βράδυ, έκανε λίγο κρύο και καθόμουν με τους φίλους μου στην πλατεία Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη και μιλούσαμε για θρίλερ, για μαύρη μαγεία», περιέγραψε ο Θοδωρής Αθερίδης.

 

 

«Μου λέει ένας φίλος μου “εγώ έχω κάνει μαύρη μαγεία σε εσένα, δεν θυμάσαι που είχα την φωτογραφία σου και σου είχα τρυπήσει τα μάτια”; Μου λέει “ε, δεν έπαθες τίποτα”. Και με πιάνει εκείνη την ώρα κάτι, σηκώνομαι, αρχίζω και δεν έχω αναπνοή, πηγαίνω στο σπίτι μου. Σφυρίζω και λέω στη μητέρα μου να κατέβει, δεν μπορούσα ούτε στο ασανσέρ να μπω. Άρχισα να τρέχω στο μπαλκόνι, για να μου γίνει οικεία η ταχυκαρδία. Κοιμήθηκα με την Παναγία αγκαλιά. Τη δεύτερη την έπαθα την επόμενη ημέρα στο σχολείο. Ζούσα ότι πεθαίνω ή ότι τρελαίνομαι».

 

 

«Τότε δεν ήταν της μόδας οι κρίσεις πανικού. Πήγαμε σε νευρολόγο, διώχνει τον πατέρα μου από την αίθουσα και μου λέει: “πες μου, σε δέρνει ο μπαμπάς σου;”. “Όχι”, του λέω, “είναι ο καλύτερος, τον κάνω ό,τι θέλω”. Μου έδωσε μετά κάτι φάρμακα, δεν υπήρχαν τότε ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά νέας γενιάς. Δεν μου έκαναν κάτι όμως, την απειλή ότι θα το ξαναπάθω την ένιωθα», αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Όλη η οικογένεια Καρύδη μαζί! Ο μπαμπάς Ντίνος, η μαμά Τζούλια - Και ο Θοδωρής Αθερίδης με την Σμαράγδα (φωτό)

«Τις πρώτες 3-4 φορές που το έπαθα ήταν σαν να κατέβηκαν εξωγήινοι, μπήκαν μέσα στο μυαλό μου, με κυρίευσαν και ήμουν δαιμονισμένος. Ένιωθα τα δόντια και τα ούλα μου να μουδιάζουν, έλεγα ότι βγαίνει η ψυχή μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ