Γιατί ήταν ατυχής αυτή η εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν - Το σύνολο δεν είχε πουθενά κάτι που να αναδεικνύει την λεπτεπίλεπτη πρώτη Κυρία

Συμβαίνουν και αυτά...

Συνήθως η πρώτη Κυρία της Γαλλίας κάνει τίτλους σε κάθε της εμφάνιση.

Αυτή τη φορά η Μπριζίτ Μακρόν είχε μία άτυχη στιλιστική στιγμή.

Σε αυτό δε φταίει η σύγκριση με τη συγκλονιστική εμφάνιση της φιλουξενούμενης της, βασίλισσας της Ολλανδίας Μάξιμα, η οποία κατέφθασε στο Musée des Arts Décoratifs, με μία εκθαμβωτική τουαλέτα της Iris van Herpen.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μάξιμα Vs Μπριζίτ Μακρόν σημειώσατε «1»: Η εκθαμβωτική εμφάνιση με Iris van Herpen στο Παρίσι – Τα λαμπερά εγκαίνια

Συνήθως οι πρώτες Κυρίες συμφωνούν εκ των προτέρων τουλάχιστον στα χρώματα των κοινών εμφανίσεων τους.

Ενημέρωσε, λοιπόν, το παλάτι της Ολλανδίας ότι η βασίλισσα Μάξιμα θα φορούσε μία ζαχαρί τουαλέτα για να εγκαινιάσει την φαντασμαγορική έκθεση της Ολλανδέζας σχεδιάστριας μόδας Iris van Herpen, στο Παρίσι.

Τότε, η στυλίστρια της Μακρόν αποφάσισε να προτείνει ένα ζαχαρί απλό κοκτέιλ σύνολο. Της έδωσε να φορέσει ένα τελείως απρόσωπο και φαρδύ φόρεμα με ασορτί μαντώ το οποίο συνδύασε με άχαρες μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.


instagram @emsoutien

Κατ'αρχάς, για να τιμήσει την Ολλανδέζα σχεδιάστρια, η Γαλλίδα στυλίστρια έπρεπε να προτείνει κάτι από τη συγκεκριμένη κολεξιόν που φιλοξενείται στο Παρίσι.

Το μόνο που μας άρεσε εκείνο το βράδυ ήταν η ζαχαρί κασμιρένια εσάρπα που έβαλε, γιατί το κρύο στο Παρίσι Νοέμβριο μήνα είναι τσουχτερό!

Εσείς συμφωνείτε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ