Θανάσης Τσαλταμπάσης: Αποκαλύπτει πως παντρεύτηκε με την Αγοραστή Αρβανίτη μετά από 14 χρόνια σχέσης - «Το λέω τώρα για πρώτη φορά, έγινε πρόσφατα» (βίντεο)

Να ζήσουν!

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε στο Fay’s Time για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από έξι χρόνια και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον γάμο του με την Αγοραστή Αρβανίτη.

«Κοιτάω σφαιρικά για να πάρω μία απόφαση. Είδα κι έναν ρόλο Στα Σύρματα που είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον για εμένα και ένα σύνολο που είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον, γιατί όσο καλός παίκτης να είναι κάποιος, για να πετύχει η ομάδα, πρέπει όλοι να είναι καλοί. Εγώ έκανα ένα μπραφ και έγινα γνωστός πολύ γρήγορα και άμεσα, οπότε το βιώνω αρκετά χρόνια αυτό, αλλά όσο περνάνε, ο κόσμος με αντιμετωπίζει αλλιώς. Ο κόσμος εμπιστεύεται αυτά που κάνω και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

 

 

«Πάντα βλέπω τα επεισόδια.Με παραξενεύει όταν ακούω άλλους συναδέλφους να λένε ότι δεν το κάνουν. Δεν το κατηγορώ, αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Πάντα βλέπω και πάντα μαθαίνω», ξεκαθάρισε.

«Στο παρελθόν το είχα κάνει και μου αρέσει. Μου έχουν κάνει προτάσεις και τώρα υπάρχουν, μιλάω για τηλεπαιχνίδια. Αν είναι κάτι που θα με ενδιαφέρει πάρα πολύ, πιθανότατα θα το κάνω».

«Ο εαυτός μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου, χωρίς όμως να αυτομαστιγώνομαι. Είμαι καλοπροαίρετος, αλλά είμαι αυστηρός. Από εκεί και πέρα οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι, η γυναίκα μου, η αδερφή μου, οι γονείς μου», τόνισε και αποκάλυψε:

Διαβάστε ακόμη: Η θεαματική μεταμόρφωση του εκπληκτικού κωμικού μας Θανάση Τσαλταμπάση σε «μικρό πρίγκιπα» - Ο νέος ρόλος για μικρούς & μεγάλους (Φωτό)

«Έχω παντρευτεί με την Αγοραστή. Τώρα πρώτη φορά το λεώ. Με ρώτησες και στο απάντησα. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει τι να πω. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά. Δεν ήταν επόμενη βήμα αυτό, ήταν μια φυσική εξέλιξη που μπορούσε και να μην γίνει, αλλά έγινε. Και να μη γινόταν είμαστε 14-15 χρόνια μαζί. Είναι ένα χαρτί, πιο πολύ για εμένα για να αισθανθούμε ασφάλεια και να νιώσεις μια επισφράγιση. Αισθάνθηκα πολύ ωραία που έγινε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ