O Σπύρος Σούλης μας λέει : ανανεώστε τους χώρους του σπιτιού σας Μέσα σε 60 Λεπτά με Αυτά τα "Κόλπα"! -

Οι αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού καταλήγουν συχνά να είναι από τα μεγαλύτερα projects. Πόσες φορές πιάσατε τον εαυτό σας να χάνει τον ενθουσιασμό του κάπου στην πορεία, αφού είχατε ξεκινήσει και πριν -φυσικά- τελειώσετε;

Γι αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να σας προτείνουμε μερικούς τρόπους για να κάνετε μεγάλες αλλαγές, που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον, μέσα σε 60 μόνο λεπτά της ώρας! Δείτε τις παρακάτω ιδέες για περισσότερη έμπνευση!

Βάψτε κάποιο στοιχείο Ένας από τους πιο γρήγορους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να πετύχετε μια δραματική αλλαγή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είναι να αλλάξετε χρώμα σε κάποιο στοιχείο του χώρου. Είτε πρόκειται για μια καμάρα, είτε απλώς για ένα κομμάτι τοίχου όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, το σίγουρο είναι πως θα κάνετε μια παρέμβαση που θα έχει αξιοσημείωτη επίδραση στον χώρο.

Πηγή: pinterest.com

Κρεμάστε πολλά ίδια αντικείμενα Τα καθημερινά αντικείμενα μπορούν να παράγουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα όταν είναι γκρουπαρισμένα στον ίδιο τοίχο. Πάρτε για παράδειγμα αυτούς τους καδραρισμένους δίσκους από βινύλιο. Μπορεί ένας μόνος του να μην ήταν κάτι εντυπωσιακό, αλλά όταν είναι 6 δημιουργούν μια σύνθεση που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει.

Πηγή: pinterest.com

Κρεμάστε έναν μεγάλο πανί ή ένα χαλί Μπορείτε να καλύψετε ένα μεγάλο μέρος του τοίχου σας απλώς με ένα κομμάτι πανί ή ένα χαλί. Δείτε πόσο όμορφα λειτουργεί το πανί σε αυτό το υπνοδωμάτιο. Μια καλή λύση για όσους δεν έχετε κεφαλάρι στο κρεβάτι είναι να τοποθετήσετε πάνω από αυτό ένα απλό κουρτινόξυλο και να κρεμάσετε μια κουρτίνα της αρεσκείας σας για να δώσετε χρώμα, ένταση, υφή και περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον στον τοίχο. Επίσης αυτή είναι μια καλή ιδέα για μια πιο θεματική διακόσμηση. Αυτό σημαίνει ότι αν βαρεθείτε την κουρτίνα μπορείτε άμεσα και με πολύ λίγα χρήματα να την ανανεώσετε και να δίνετε διαφορετικό ύφος στο υπνοδωμάτιο ανάλογα με την εποχή.

Δείτε επίσης:Ο Σπύρος Σούλης και οι μοναδικές του ιδέες: 4 τρόποι για να ανανεώσουμε το καθιστικό μας μέσα σε μια ώρα (φωτό)

Πηγή: pinterest.com

Κρεμάστε έναν μεγάλο καθρέπτη Δεν σας προτείνουμε κάτι καινούργιο – σύμφωνα με το spirossoulis.com, οι καθρέπτες άλλωστε αποτελούσαν πάντα εξαιρετικά διακοσμητικά στοιχεία. Ένας μεγάλος καθρέπτης, ωστόσο, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αγοράστε τον μεγαλύτερο καθρέπτη που μπορεί να χωρέσει στον χώρο σας και βάλτε τον σε ένα κεντρικό σημείο. Οι καθρέπτες, επίσης, αντανακλούν πολύ φως και γι αυτό θα έχετε ένα ακόμα πλεονέκτημα να φαίνεται ο χώρος σας μεγαλύτερος.

Πηγή: pinterest.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ