Μα πόσο συγκινητικό throwback ενσταντανέ: Η κουκλίτσα Demi Moore στην αγκαλιά του ερωτευμένου Bruce Willis - Αχ ο χρόνος ο πανδαμάτωρ

Από το 1991 ...

Ένα υπέροχο, τρυφερό throwback ενσταντανέ ήρθε στο φως της δημοσιότητας για να μας συγκινήσει ...

Μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό @fubiz είδαμε ένα από τα ωραιότερα ασπρόμαυρα κλικς.

Σε αυτό, λοιπόν, πρωταγωνιστεί ο Bruce Willis με την Demi Moore.

Είναι αγκαλιασμένοι και φουλ ερωτευμένοι σε παραλία στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Ποζάρουν στο φακό της Annie Leibovitz και το έτος έδειχνε 1991!

Τότε που ζούσαν ξέγνοιαστοι τον έρωτα τους.

Διαβάστε ακόμη: Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με αφασία: Δυσκολεύεται να μιλήσει, να εκφραστεί, να γράψει - Παύει να δουλεύει (βίντεο)

Η πρώτη γνωριμία

Τα πρώτα σκιρτήματα ήρθαν στην πρεμιέρα της κωμωδίας δράσης Stakeout του 1987 στο Λος Άντζελες, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός Eμίλιο Εστεβέζ, τότε αρραβωνιαστικός της Μουρ.

Ο χωρισμός από τον Εστεβέζ άνοιξε τον δρόμο για τον Γουίλις και λίγο καιρό μετά, άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού.

Ο γάμος τους ήρθε πολύ γρήγορα, αφού χρειάστηκαν μόνο τρεις μήνες για τον πρωταγωνιστή του Die Hard, να το πάρει απόφαση και να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, αντάλλαξε όρκους αγάπης το 1987 σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά.

\Το 2000 ωστόσο, ο γάμος τους έληξε και από την πρώτη στιγμή, οι δύο αστέρες του κινηματογράφου, υποσχέθηκαν να παραμείνουν φίλοι, τόσο για την προσωπική τους σχέση, όσο και για την ανατροφή των παιδιών τους.

Διαβάστε ακόμη: Μπρους Γουίλις: Τι συμβαίνει με την διαθήκη του; Αφήνει από 1 εκατ. στις 3 κόρες που απέκτησε με τη Ντέμι Μουρ - Στα 250 εκατ. δολάρια η περιουσία του

«Ακόμα αγαπώ τη Ντέμι. Είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε τρία παιδιά τα οποία θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί και μάλλον είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε μια δια βίου δέσμευση για τα παιδιά μας. Η φιλία μας συνεχίζεται», είχε πει στο Rolling Stone ο αγαπητός ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ