Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το ρόλο της ως μαμά: «Έχω αγωνίες - Είμαι και λίγο ενοχική» (βίντεο)

Καλεσμένη στην «Ελένη».

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη» βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο της ως μαμά και για τη σχέση της με τα παδιά της.

«Είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπο, είναι ένας μηχανισμός αυτοάμυνας. Υπάρχει και το κομμάτι της απόλυτης γείωσης, της αγάπης του εαυτού».

«Μόνο θετικά βλέπω τα πράγματα. Ακόμα και σε περιπτώσεις που με δυσκόλεψαν επαγγελματικά εγώ προσπαθούσα να δω το κέρδος μέσα από αυτή την ιστορία. Είμαι χαρούμενη για το πώς έχουν συμβεί τα πράγματα γενικά».

Σαν μητέρα έχει αγωνίες και παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της. «Δεν είναι κάτι που τελειώνει ποτέ, είμαι ενοχική. Και λάθη να γίνουν, επειδή η πρόθεση είναι ξεκάθαρη, αισθάνομαι ότι καλά το πάω».

Διαβάστε ακόμη: Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπήκε στο mood των Χριστουγέννων - Με χαμόγελο μας δείχνει το στολισμένο σαλόνι της (φωτό)

«Προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι παρούσα για να είμαι με τα παιδιά που περνάνε μία δύσκολη ιστορία στη μετά φάση του χωρισμού. Προσπαθώ να είμαι εκεί, αφουγκράζομαι τις ανάγκες. Όταν όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να συμβούν πρέπει να ξέρουν ότι αυτό είναι η ζωή της μαμάς, δηλαδή χρειάζεται να πάω στη δουλειά, χρειάζεται να πάω στο θέατρο».

Nα υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές του 2012 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά και μερικούς μήνες αργότερα, στις 28 Αυγούστου, παντρεύτηκαν στη Δονούσα. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους: τον Μάξιμο (γενν. 3 Μαίου 2013) και τον Κίμωνα (γενν. 4 Μαρτίου 2019).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ