Η επανεμφάνιση της Λίνας Σακκά: "Έχω σταθεί στα πόδια μου, έχω ένα παιδάκι 11,5 χρονών - Είμαι περήφανη" (βίντεο)

Η Λίνα Σακκά μιλά για τη σχέση της με τον γιο της ενώ αναφέρεται και στις τηλεοπτικές προτάσεις.

Μία σπάνια εμφάνιση on camera έκανε η Λίνα Σακκά η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον γιο της ενώ αναφέρεται και στις τηλεοπτικές προτάσεις.

«Δεν αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν έχω χρόνο. Δεν έχω αποσυρθεί, μου έχει λείψει πολύ το θέατρο και η τηλεόραση. Θα σας πω για τώρα, είμαι καλά, έχω σταθεί στα πόδια μου κι έχω το παιδάκι μου που μεγαλώνει, είναι 11,5 χρονών. Νιώθω πολύ περήφανη. Είχα τηλεοπτικές προτάσεις για καθημερινό, αλλά λόγω του παιδιού δεν μπορώ να είμαι 10 ώρες σε ένα γύρισμα» είπε στην αρχή.

Διαβάστε ακόμη: Cute mommy η Λίνα Σακκά! "Από τη στιγμή που απέκτησα τον Μάριο, είναι σα να με άγγιξε ένα μαγικό ραβδάκι..." (ΦΩΤΟ)

«Ο γιος μου δεν με κάνει ότι θέλει, έχουν μπει πλέον όρια. Δεν θέλω να είμαστε φίλοι με τον γιο μου, θέλω να κρατήσουμε τη σχέση που έχουμε, μαμάς και γιου. Παλιά δεν έβλεπα τον εαυτό μου στην τηλεόραση, αλλά τώρα τον βλέπω και καταλαβαίνω ότι ήμουν πολύ αυστηρή. Ο γιος μου δεν θέλει να με δει στην τηλεόραση», πρόσθεσε

Το βαρύ πένθος

Να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε περάσει δύσκολες στιγμές καθώς μέσα σε ενάμιση μήνα έχασε και τους δύο της γονείς.

«Πλατύ ποτάμι η αγάπη και βαθύ. Κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί!! Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας. Να με θυμάσαι και να με αγαπάς!!! Μανούλα μου!! Αιώνια αγάπη μου!!» έγραψε η Λίνα Σακκά σε ανάρτηση της στο Facebook για την απώλεια της μητέρας της.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου, ο ήρωας μου, το είδωλο μου, μου δίδαξε αγάπη, μου δίδαξε σεβασμό, μου δίδαξε να σέβομαι την διαφορετικότητα ,πίστεψε σε εμένα και υποστήριξε τα όνειρα μου, δε μου αρνήθηκε ποτέ τίποτα, αλλά ήταν πάντα εκεί παρόν για να με προστατεύει!!Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε με έναν υπέροχο πατέρα, ελπίζω να γίνω τόσο καλός γονιός και εγώ για το παιδί μου!!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ», είχε γράψει για τον αγαπημένο της πατέρα μερικές εβδομάδες πριν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ