H Mαρία Αντουλινάκη σε μια εξομολόγηση ζωής: "Διέκοψα εγκυμοσύνη γιατί δεν ήθελε το παιδί ο σύντροφος μου - Τον χώρισα μετά από 10 χρόνια σχέσης"

Στο περιοδικό "Λοιπόν"

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Αντουλινάκη στο περιοδικό “Λοιπόν”.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε μείνει έγκυος, αλλά διέκοψε την εγκυμοσύνη και εξήγησε τον λόγο.

Ψάχνοντας για εσάς, βρήκα ότι δεν έχετε παντρευτεί ποτέ, είναι αλήθεια;

Όχι, δεν έχω παντρευτεί. Ήταν πολύ συνειδητή επιλογή, δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Θα με ενδιέφερε να έχω ένα παιδί και έναν σύντροφο, αλλά πια αυτό έχει περάσει.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Αγορίτσα Μαρία Αντουλινάκη συγκινημένη: «Δεν θα ξαναπεράσει στην καριέρα μου τέτοιος άνθρωπος σαν την Κάτια Δανδουλάκη» (βίντεο)

Φτάσατε ποτέ κοντά στο να κάνετε ένα παιδί;

Ναι, φυσικά. Διέκοψα όμως την εγκυμοσύνη, γιατί δεν ήθελε το παιδί τότε ο σύντροφός μου. Μετά από αυτό, δεν με ενδιέφερε ούτε η σχέση. Όταν μετά από δέκα χρόνια σχέσης, ο άνθρωπος αυτός δεν ήθελε το παιδί, κατάλαβα ότι δεν θέλει ούτε εμένα. Άρα πήρα την απόφαση να χωρίσω.

Σκεφτήκατε να κρατήσετε το παιδί και να το μεγαλώσετε μόνη σας;

Το σκέφτηκα, αλλά ήμουν σε οικονομική ανέχεια, ήμουν πολύ δύσκολα. Δεν είχα ούτε την οικογένειά μου να με στηρίξει, για να κρατήσω μόνη μου αυτό το παιδί, κάτι που θα το ήθελα. Νομίζω τώρα έτσι όπως το σκέφτομαι, ευτυχώς που δεν το κράτησα μόνη μου, γιατί όταν φέρνεις ένα παιδί, θα πρέπει να μπορείς να του προσφέρεις τα βασικά. Εγώ πέρασα στιγμές που δεν είχα εγώ να φάω, τι θα γινόταν με αυτό το παιδί; Δεν ζούμε σε ένα κράτος πρόνοιας που να στηρίζει τις ανύπαντρες μητέρες με επιδόματα, ώστε να μπορούν να επιβιώσουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ