Τα «μοβόρικα» ζώδια είναι δύο : προχωρούν στην ζωή με ίντριγκες , δολοπλοκίες , τσαμπουκάδες

«Ανεβαίνουν» με αθέμιτα μέσα

Στην ζωή τους προτιμούν την πλάγια οδό. Δεν πάνε ποτέ «κατά μέτωπο». Είναι τα άτομα εκείνα που θα προσπαθήσουν να πετύχουν πολλά στην ζωή τους με το να «κόβουν δρόμο» και με το να στήνουν διάφορες δολοπλοκίες και παγίδες στους άλλους. Είναι αυτό που λέμε μανούλες στις τρικλοποδιές Δεν θέλουν τα δύσκολα. Το αντίθετο. Θέλουν τα εύκολα και μόνο. Και για να τα λέμε και όλα, δεν είναι φτιαγμένα για μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΙΧΘΥΕΣ

Πέφτεις από τα σύννεφα που βλέπεις πρώτο πρώτο τον Ιχθύ; Κακώς… Δεν σε κατηγορούμε όμως. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν τον υποψιάζεται. Και αυτή είναι και η μεγαλύτερη κάλυψή του. Δεν του το έχεις το πόσο ύπουλος και δολοπλόκος είναι γιατί προς τα έξω δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Η χαμηλών τόνων συμπεριφορά του, αλλά και ο ήπιος χαρακτήρας του δεν σε προϊδεάζουν με τίποτα για τον πραγματικό του εαυτό. Ο Ιχθύς στήνει συνεχόμενα δολοπλοκίες γιατί με αυτόν τον τρόπο επιβιώνει. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα βγει ευθέως να διεκδικήσει όσα του αξίζουν και θα επιλέξει να το κάνει ύπουλα. Θα σε «φάει» για να ανέβει αυτός στην «επιφάνεια». Ναι, θα στήσει όσες παγίδες χρειαστεί, προκειμένου να πέσεις κι εκείνος να βγει λάδι και φυσικά να επωφεληθεί από την δική σου… «πτώση». Πρόσεχε πολύ γιατί με τον Ιχθύ ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει…

Διαβάστε επίσης:4 ζώδια που μπορούν να ξεγλιστρήσουν - δεν θέλουν πολλά πολλά & προτιμούν να μην φαίνονται !

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σύμφωνα με το astrology.gr, τον Δίδυμο, μάλλον τον περίμενες… Ναι, δεν κάνεις λάθος. Ο Δίδυμος επιλέγει στην ζωή του τον εύκολο δρόμο. Δεν θα διαλέξει την σκληρή δουλειά, τον κόπο και τον μόχθο. Είναι ένα πάρα πολύ έξυπνο άτομο και βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο μυαλό του. Θεωρεί ότι ακριβώς επειδή είναι ατσίδα, μπορεί να τους κοροϊδέψει όλους, να τους χειριστεί, να τους εκμεταλλευτεί, να τους στήσει παγίδες και στο τέλος να πάρει εκείνος αυτό που θέλει. Ο Δίδυμος δεν θα στάξει ιδρώτα στη ζωή του. Θα τον δεις να «ανεβαίνει» και να πετυχαίνει με τον δικό του τρόπο. Δεν είναι Αιγόκερως για παράδειγμα, να έχει κώδικα τιμής, ηθικής ή συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ