Μάριος Αθανασίου: «Το βρίσκω θετικό να μιλάμε εν έτει 2023 πιο ανοιχτά για κάποια θέματα» - Τι λέει για τα αρνητικά σχόλια; (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι"

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, "Χαμογέλα και Πάλι" ήταν ο Μάριος Αθανασίου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια, τον Στέφανο Κασσελάκη και για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που έχει ξεκινήσει χαμηλά, τον βρήκαμε στην κυβέρνηση, υπάρχει μία πτώση αλλά με τις αποχωρήσεις δεν έχουν φύγει και οι ακόλουθοι του κόμματος. Δεν ορίζω ως φαινόμενο τον Στέφανο Κασσελάκη. Αν ασχολείσαι λίγο καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήρθε και εκμεταλλεύτηκε ένα κενό, αλλιώς δεν θα συνέβαινε αυτό. Αν οι αντίπαλοί του ήταν πιο ισχυροί δεν θα είχε βγει αρχηγός κόμματος».

 

 

«Δεν ασχολείσαι καν, μπορεί να υπάρξουν για οτιδήποτε. Δεν θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα ως κάτι ξεχωριστό, ως ιδιαιτερότητα ή κάτι ιδιαίτερο, γι’ αυτό είχα κάνει και αυτό το story, για να συνέλθουμε λίγο. Το σίριαλ είναι μια αποτύπωση της πραγματικότητας. Για μένα είναι ευκόλως εννοούμενο. Με συγκίνησαν τα μηνύματα κάποιων ανθρώπων. Μου είπαν ευχαριστώ και μου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, γιατί έχουν καταπιεστεί και οι ίδιοι. Γελάω με τα αρνητικά σχόλια. Μπορεί κάποιος να μην με ακολουθεί καν».

Διαβάστε ακόμη: Ξανά μαζί Μάριος Αθανασίου - Μαρία Σολωμού - Η πρώτη κοινή φωτογραφία του πρώην ζεύγους μετά από πολλά χρόνια (φωτό)

Τέλος, ο Μάριος Αθανασίου, είπε: «Το σενάριο διάβασα πρώτα. Το βρήκα σύγχρονο και ενδιαφέρον, και η πρώτη συζήτηση ήταν πως θέλαμε να το αντιμετωπίσουμε, την ματιά που θα το δεις. Το θέμα της ασθένειας του Σπύρου, – ο καρκίνος – ο τρόπους που αποφασίσεις να το δείξεις, αν αυτό αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αγάπη. Το βρίσκω θετικό να μιλάμε εν έτει 2023 πιο ανοιχτά για κάποια πράγματα. Όταν έπρεπε να το συζητήσω με τα παιδιά, πήγαν όλα καλά και φυσιολογικά. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και να είναι η χρονιά που όλοι μας να πραγματοποιήσουμε τα βασικά όνειρά μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ