Η Τόνια Σωτηροπούλου χρυσή θεά - Ένα απίθανο μπούστο ως μούσα του Jean Paul Gaultier (φώτο)

O οίκος συμπληρώνει τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πιο iconic αρώματος «Divine» με μια παγκόσμια «χρυσή» καμπάνια

 

Μια νέα ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η Τόνια Σωτηροπούλου και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως εκτός από την υποκριτική τα έχει καταφέρει εξίσου άριστα και στο μόντελινγκ. 

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το άρωμα του Jean Paul Gaultier, καθώς ο οίκος συμπληρώνει τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πιο iconic αρώματος «Divine» με μια παγκόσμια «χρυσή» καμπάνια.

«Μέσα στις ιερές αίθουσες της θηλυκότητάς μου, ανακαλύπτω τη θεότητα—τον ρυθμικό καρδιακό παλμό της δημιουργίας, τον χορό της διαίσθησης και την ποίηση της ανθεκτικότητας», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.
 

 

Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram την δείχνει να ποζάρει με έναν ολόχρυσο και σέξι κορσέ, φορώντας ογκώδη χρυσά κοσμήματα που την κάνουν να μοιάζει με αρχαία θεά.

Διαβάστε επίσης: Η Τόνια Σωτηροπούλου έτοιμη για νύχτες μαγικές: Κόκκινα βελούδινα εσώρουχα - Η σέξυ πλευρά για το κορίτσι του James Bond (φωτό)

Υπενθυμίζεται ότι έχει ξανά συνεργαστεί με τον Jean Paul Gaultier, αφού είχε περπατήσει στο catwalk για το Life Ball, στη Βιέννη, το 2013.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ