Ο Στέφανος Κασσελάκης σε αντικυβερνητική προπαγάνδα on camera με κολλητό λευκό T-shirt: Το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά, είναι τα κυβερνητικά ψέματα (βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελάκης περί εισαγόμενης ακρίβειας

Στο θέμα της ακρίβειας αναφέρεται ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει και με σχετικό βίντεο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι «η ακρίβεια είναι όλη δική του, γιατί η αισχροκέρδεια είναι έργο του», υποστηρίζοντας ότι «όταν η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι και στο τυρί, τότε καταρρίπτεται ο μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισαγόμενης ακρίβειας».

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει:

«Τι παράγει η Ελλάδα; Λάδι. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 23,7% στην τιμή του λαδιού από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τι παράγει η Ελλάδα; Γάλα, τυρί, αυγά.

Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 38,9% στην τιμή των προϊόντων που παράγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όταν η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι και στο τυρί, τότε καταρρίπτεται ο μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισαγόμενης ακρίβειας. Η ακρίβεια είναι όλη δική του. Γιατί η αισχροκέρδεια είναι έργο του.

Τώρα γνωρίζετε. Το μόνο προϊόν το οποίο πωλείται φτηνά στη χώρα μας είναι τα κυβερνητικά ψέματα».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ