Άλεκ Μπάλντουιν: Τον περικύκλωσαν αντι-ισραηλινοί διαδηλωτές & του φώναζαν «Άντε γ...δεν ντρέπεσαι καθόλου;»

"Ρωτάς ηλίθια πράγματα"

Σε έντονη λεκτική διαμάχη με αντι-ισραηλινούς διαδηλωτές ενεπλάκη το βράδυ της Δευτέρας ο Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος περπατούσε κοντά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας όταν «μπήκε στο στόχαστρο» ατομων που συμμετείχαν σε αυτή.

Σύμφωνα με την New York Post, πλήθος διαδηλωτών πλημμύρισαν εχθές τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Πενσυλβάνια και τον Τερματικό Σταθμό Γκραντ Σέντραλ στη Νέα Υόρκη διαμαρτυρόμενοι για το συνεχιζόμενο «σφυροκόπημα» της Γάζας από τον Ισραηλινό στρατό και για τη στάση των ΗΠΑ σε ό,τι αφορά στη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.

Ο Μπάλντουιν περπατούσε κοντά στην 29η Οδό όταν τον εντόπισαν διαδηλωτές που έτρεξαν προς το μέρος του, κατηγορώντας τον ότι υποστηρίζει το Ισραήλ. «Βούλωσε το γ@@νο στόμα σου, δεν ντρέπεσαι καθόλου;» φώναξε ένας από τους διαδηλωτές στο ηθοποιό, καθώς εκείνος υπερασπιζόταν τον εαυτό του με εξίσου έντονο ύφος. Ερωτηθείς αν καταδικάζει τις ενέργειες του Ισραήλ, ο 65χρονος απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι «υποστηρίζει την ειρήνη στη Γάζα». «Άντε γ@@σου» του απάντησε τότε ο άνδρας.

«Ρωτάς ηλίθια πράγματα. Κάνε μου μια έξυπνη ερώτηση και θα σου απαντήσω» ακούστηκε να λέει ο πρωταγωνιστής του «30 Rock» σε έναν από τους εξαγριωμένους συνομιλητές του.

Διαβάστε ακόμη: Άλεκ Μπάλντουιν: Εξαντλημένος & με πατερίτσες στο κέντρο της Νέας Υόρκης - Τι συμβαίνει με την υγεία του

«Παρεμπιπτόντως, η καριέρα σου πάει κατά διαόλου», φώναξε ένας διαδηλωτές στον 65χρονο καθώς έκλεινε η πόρτα πίσω του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ