Η Linda Evangelista για το γάμο με τον "καθώς πρέπει" σύζυγο που την έδερνε - "Με χτυπούσε συστηματικά, απέφευγε το πρόσωπο γιατί έφερνε λεφτά"

Όλα όσα αποκαλύπτει

Μπορεί όλα στον έξω κόσμο να φαίνονται λαμπερά κι ευχάριστα αλλά πίσω από τα φώτα ...

Η Linda Evangelista αποκάλυψε μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Apple TV+ με τις συνάδελφους της ότι ο πρώην σύζυγος της, Gerald Marie (Ζεράλντ Μαρί) την κακοποιούσε.

«Ήξερε να μην αγγίζει το πρόσωπό μου, να μην αγγίζει το χρήμα, καταλαβαίνεις;»

Σύμφωνα με την Daily Mail, το μοντέλο είπε ότι τότε, στα 20 της, δεν ήταν ευκολο ούτε να καταλάβει ότι βρισκόταν σε μια κακοποιητική σχέση, ούτε να χωρίσει από τον ισχυρό σύζυγό της. 

Ο Marie τα επόμενα χρόνια κατηγορήθηκε από αρκετά μοντέλα για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό, γεγονός που έδωσε θάρρος στην Evangelista να μιλήσει. 


instagram @trustmeiknowbetter

 «Χάρη στη δύναμη όλων αυτών των γυναικών που βγήκαν μπροστά, πήρα το κουράγιο τώρα να μιλήσω…Θέλω πολύ να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα μου άρεσε να το σκεφτούν δύο φορές τέτοιοι μ@λ@ες και να φοβηθούν πριν κάνουν κάτι τέτοιο. Θέλω να ξέρουν οι γυναίκες ότι δεν είναι μόνες τους» είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε ακόμη: Η Λίντα Εβαντζελίστα σε ένα στιγμιότυπο από το 2018: Είχε διαγνωσθεί πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού - «Είχα φρικτό σκορ ογκοτύπου» (φωτό)

Να σημειώσουμε ότι το top model από το 1987 έως και το 1993 ήταν παντρεμένη με τον επικεφαλής του διάσημου πρακτορείου μοντέλων Elite Model Management στο Παρίσι, Gerald Marie.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ