Γεννητούρια αλλά όχι ακόμη! "Ετοιμάζεται" ο διάδοχος του Λουξεμβούργου - Έγκυος η Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα (φωτό)

Το πρώτο τους παιδάκι περιμένουν η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Λουξεμβούργου με τον σύζυγο της, Nicolas Bagory.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί την Άνοιξη του 2023 με πολιτικό γάμο και μία εβδομάδα αργότερα πραγματοποιήθηκε και η θρησκευτική τελετή.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα, η Αυλή του Παλατιού επιβεβαίωσε ότι "οι βασιλικές τους υψηλότητες ο Μέγας Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα έχουν την απέραντη χαρά να ανακοινώσουν ότι η Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και ο κ. Nicolas Bagory περιμένουν το πρώτο τους παιδί".

 

 

"Η γέννηση έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη. Ο Μέγας Δούκας, η Μεγάλη Δούκισσα μαζί με τα μέλη και των δύο οικογενειών ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή τη μεγάλη ευτυχία".

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Λουξεμβούργου παντρεύτηκε - Το νυφικό... ολόσωμη φόρμα από Valentino & ο κούκλος γαμπρός - Οι λεπτομέρειες του γάμου

Τα ευχάριστα αυτά νέα έρχονται λίγους μήνες μετά τον θεαματικό θρησκευτικό γάμο στην εκκλησία Saint Trophyme στο Bormes-Les-Mimosas της Γαλλίας. 


instagram @coutureandroyals

Η 31χρονη πριγκίπισσα, έδειχνε κομψή μέσα στο κατάλευκο νυφικό της, με ντραπέ λεπτομέρειες, και ένα μακρύ πέπλο διακοσμημένο με χάντρες και πέρλες. Φόρεσε επίσης μια τιάρα και επέλεξε ένα φυσικό μακιγιάζ, ενώ έλαμπε κυριολεκτικά από ευτυχία.

Η θρησκευτική τελετή πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα πολιτικό γάμο της Αλεξάνδρας και του Νικολάου στο Δημαρχείο του Λουξεμβούργου. Για τον πολιτικό της γάμο, η νύφη είχε επιλέξει μια κομψή κρεμ ολόσωμη φόρμα αντί για νυφικό,  ενώ είχε τα μαλλιά της χαλαρά πιασμένα.

Η Αλεξάνδρα είναι το τέταρτο παιδί και μοναδική κόρη του Μεγάλου Δούκα Ερρίκου και της Μεγάλης Δούκισσας Μαρίας Τερέζα. 

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Alexandra παντρεύτηκε... ξανά! - Η θρησκευτική τελετή & το πέπλο γεμάτο με πέρλες και χάντρες (φωτό)

Ο 33χρονος Νίκολας, από την άλλη, μεγάλωσε στη Βρετάνη της Γαλλίας και σπούδασε πολιτικές επιστήμες και κλασικές σπουδές, προτού συνεχίσει την καριέρα του σε κοινωνικά και πολιτιστικά προγράμματα. Παραμένει ασαφές πότε συνδέθηκε το ζευγάρι ή πόσο καιρό ήταν μαζί πριν αρραβωνιαστούν.

Με το καλο θα ευχηθούμε εμείς να υποδεχτούν τον καρπό του έρωτα τους!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ