Η συγκλονιστική φωτογραφία της Άννας Φλωρινιώτη με τον αδερφό της, Νίκο λίγο πριν πεθάνει - «Μέχρι εχθές μωρό μου στο νοσοκομείο κοιμόμασταν αγκαλίτσα» (βίντεο)

Η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη θα γίνει αύριο το μεσημέρι, ο αδερφός του, Σάββας μιλά για ιατρικό λάθος

Μόλις δύο ημέρες πριν ο Νίκος Φλωρινιώτης χάσει τη μάχη με τη ζωή, η αδερφή του, Άννα Φλωρινιώτη τράβηξε μια φωτογραφία με τους δυο τους, στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν ο τραγουδιστής.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Άννα Φλωρινιώτη φαίνεται να έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι του, να τον κρατά στην αγκαλιά της και οι δυο τους να έχουν τα μάτια τους κλειστά. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η τραγουδίστρια έγραψε: «Μέχρι εχθές μωρό μου στο νοσοκομείο κοιμόμασταν αγκαλίτσα…».

 

 

Στη συνέχεια, ανέβασε μια παλιότερη φωτογραφία τους, από όταν τραγούδησαν μαζί στη σκηνή κάποιου κέντρου διασκέδασης.

 

 

Η πρώτη ανάρτηση που έκανε για τον θάνατο του Νίκου

 

 

Διαβάστε ακόμα: Μας κατασυγκίνησε η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη - "Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου" (βίντεο)

Ο αδερφός του θα κινηθεί νομικά, μίλησε για ιατρικό λάθος

Για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη μετά από τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, μίλησε ο αδερφός του, Σάββας, ο οποίος δήλωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά για ιατρικό λάθος.

Όπως είπε στη «Super Κατερίνα», ο ίδιος αποδίδει την απώλεια του 39χρονου, σε αποτέλεσμα ιατρικού λάθους και σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Είχε μια ελιά στον ώμο του που τον ενοχλούσε γιατί έβαζε την τσάντα και μάτωνε, και αποφάσισε να πάει να την αφαιρέσει. Πήγε και την αφαίρεσε και θεωρήσαμε ότι όλα είναι καλά. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν καλά, του έλεγα να μη δουλεύει αλλά ο Νίκος δεν μπορούσε» ανέφερε αρχικά, ο Σάββας Φλωρινιώτης.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Φλωρινιώτης για το μελάνωμα του: "Πήγα σε 10 γιατρούς μέχρι να βρω τι έχω - Το κουβαλούσα 5 χρόνια" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ