Η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας έγινε 80 ετών- Η έκπληξη που της ετοίμασαν τα εγγόνια της

Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της η Βασίλισσα της Σουηδίας

Η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας έκλεισε τα 80 της χρόνια χθες, στις 23 Δεκεμβρίου, και το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέες επίσημες φωτογραφίες με αφορμή τα γενέθλια της.

 

 

Λίγο αργότερα την περίμενε ένα πάρτι έκπληξη από τις εγγονές και τα εγγόνια της, πριγκίπισσα Εστέλ, πρίγκιπα Όσκαρ, πριγκίπισσα Λεονόρ, πρίγκιπα Νικόλαο, πριγκίπισσα Αντριέν, πρίγκιπα Αλέξανδρο, πρίγκιπα Γαβριήλ και τον πρίγκιπα Τζούλιαν. Το πάρτι έγινε στο παλάτι στη Στοκχόλμη. 

Στην εικόνα, η βασίλισσα Σίλβια, σβήνει τα κεριά από μια μεγάλη ροζ τούρτα δύο επιπέδων καθώς πολλά από τα εγγόνια της την περιβάλλαν.

Τα παιδιά που εμφανίζονται στη φωτογραφία φορούσαν χρυσά μυτερά καπέλα γενεθλίων, ενώ η βασίλισσα Σίλβια μαύρο σακάκι και παντελόνι με κόκκινο τοπ.

 

 

 

 

Η βασίλισσα γεννήθηκε στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας στις 23 Δεκεμβρίου 1943. Το 1972, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Μονάχου, η Σύλβια γνώρισε τον τότε Διάδοχο της Σουηδίας, πρίγκιπα Κάρολο Γουσταύος. Ένα χρόνο αργότερα, το Σεπτέμβριο του 1973, ο Κάρολος Γουσταύος ανέβηκε στο θρόνο της Σουηδίας και τρία χρόνια μετά το ζευγάρι ανακοίνωσε τους αρραβώνες του.

 

 

Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την πριγκίπιισα Βικτόρια, τον πρίγκιπα Κάρολο Φίλιππο και την πριγκίπισσα Μαντέλν. Ο Γουστάβος είναι οι μακροβιότερος μονάρχης της Σουηδίας, καθώς γιόρτασε τα 50 χρόνια του στο θρόνο στις αρχές του 2023.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Ποια είναι η βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας που σήμερα γίνεται 80 χρονών από αεροσυνοδός και ξεναγός στο παλάτι με το τραγούδι Dancing Queen των Abba

 

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάδες & βασίλισσες της Ευρώπης - Διαφορά ηλικίας: Ποιος παντρεύτηκε τη μικρότερη & ποιοι είναι οι δυο που έκαναν γάμο με μεγαλύτερες; (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ