34χρονη Βραζιλιάνα έκοψε το μόριο του άντρα της επειδή κοιμήθηκε με την 15χρονη ανηψιά της & το πέταξε στην τουαλέτα

Ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν υπήρχε πιθανότητα επανασυγκόλλησης

Με ξυράφι έκοψε το μόριο του άντρα της μια Βραζιλιάνα, 34 ετών, όταν έμαθε ότι ο 39χρονος σύζυγός της είχε κοιμηθεί με την 15χρονη ανηψιά της. Μάλιστα, θελοντας να βεβαιωθεί ότι δεν θα υπάρξει πιθανότητα συγκόλυσης, το πέταξε στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι. 

Η γυναίκα βρίσκεται υπό κράτηση και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ όπως μεταδίδει η Daily Mail, φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς του τμήματος στο Atibaia (κοντά στο Σάο Πάολο), ότι αρχικά προσπάθησε να αποπλανήσει τον 39χρονο σύζυγό της, παρασύροντάς τον στο κρεβάτι. Η κατάσταση της υγείας του συζύγου της δεν είναι προς το παρόν γνωστή.

Συγκεκριμένα, στις περιγραφές της αναφέρει ότι, αφού του έδεσε τα χέρια και τα πόδια στο κρεβάτι, έβγαλε ένα ξυράφι και του έκοψε το μόριό του. Μάλιστα, φαίνεται πως μπαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μαζί με τον αδερφό της, η 34χρονη Βραζιλιάνα είπε: «Καλησπέρα, αστυνόμε. Ήρθα να παραδοθώ, γιατί μόλις έκοψα το πέος του άντρα μου».

Στη συνέχεια τράβηξε μια φωτογραφία του κομμένου οργάνου και το έριξε στην τουαλέτα, όπως ομολόγησε η ίδια. Όταν αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία, τους είπε ότι τράβηξε το καζανάκι, επειδή είχε ακούσει ότι ήταν δυνατόν να το ξανακολλήσουν με επέμβαση.

Να σημειωθεί ότι το νομικό πλαίσιο της Βραζιλίας, σε σχέση με την ηλικία συναίνεσης, θέλει τα 14 να είναι κατάλληλη για να μην θεωρείται βιασμός η σεξουαλική πράξη, ενώ η αστυνομία εξετάζει αν η σχέση του 39χρονου με την 15χρονη ήταν συναινετική ή όχι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ