Μπερδέματα, σύγχυση & παραπλάνηση - αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή - έως και την Πρωτοχρονιά!

Ποια είναι αυτά τα 4 ζώδια;

Aνάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 23/12/2023 έως και την Πρωτοχρονιά:  Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Μπερδέματα, σύγχυση και παραπλάνηση

Ο Ερμής έχει μπει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου ήδη από τις 13/12/2023 και στις 23/12/2023 θα οπισθοχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτή η ανάδρομη κίνηση θα ολοκληρωθεί την Πρωτοχρονιά και μέχρι τότε θα συνεχιστούν τα γνωστά μπερδέματα του ανάδρομου Ερμή, όπως και οι παρεξηγήσεις, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις που μας προκαλούν έντονο εκνευρισμό. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη θα βρίσκεται σε δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα όλο αυτό το διάστημα, κάτι που σημαίνει ότι το τοπίο θα είναι θολό και θα είναι πολύ δύσκολο να δούμε τις καταστάσεις αντικειμενικά και να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η εικόνα που έχουμε τώρα μπροστά μας δεν είναι απολύτως ξεκάθαρη και μπορεί να λείπουν κάποια κομμάτια από το παζλ που θα φανερωθούν στην πορεία. Μπορεί λοιπόν πολύ εύκολα να παραπλανηθούμε και να εξαπατηθούμε ή να εξιδανικεύσουμε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, αγνοώντας τα ελαττώματα που μπορεί να έχει. Είναι σημαντικό μέσα σε αυτό το διάστημα να δείξουμε υπομονή και ψυχραιμία, να μη βγάλουμε συμπεράσματα και να μη βιαστούμε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Θα πρέπει κι εμείς οι ίδιοι να είμαστε συγκρατημένοι απέναντι σε υποσχέσεις που δίνουμε στους άλλους, γιατί ίσως στην πορεία να μην μπορούμε να τις εκπληρώσουμε. Είναι επίσης σημαντικό να περιορίσουμε τον φανατισμό και την επιμονή σε απόψεις και να προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Το ζώδιο του Τοξότη σχετίζεται με τα μακρινά ταξίδια και το εξωτερικό, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις, επομένως καλό θα είναι να διπλοτσεκάρετε λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν τέτοια ζητήματα για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής οπισθοχωρεί στο απέναντι σας ζώδιο, δηλαδή αυτό του Τοξότη, όπου θα κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τη 01/01/2024! Αυτό σημαίνει ότι θα μπουν στο μικροσκόπιο οι σημαντικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και μπερδέματα μέσα σε αυτές. Χρειάζεται λοιπόν να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία γιατί διαφορετικά μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σας βάζει σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης των σχέσεων σας και μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια ελαττώματα και συμπεριφορές που είχατε παραβλέψει. Ίσως λοιπόν οι ισορροπίες να αλλάξουν και μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε στάση απέναντι στο ταίρι σας ή σε έναν συνεργάτη. Δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο μια εκκρεμότητα ή ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο είχε απομακρυνθεί. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε και να βάλετε τα όρια σας στους άλλους. Αποφύγετε να προχωρήσετε σε μια δέσμευση ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με μια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι και την Πρωτοχρονιά θα ενεργοποιήσει έναν πιο ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τη συναισθηματική ασφάλεια. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες με τους κοντινούς σας ανθρώπους ή να νιώσετε ότι δεν λαμβάνετε την κατανόηση και την υποστήριξη που θα θέλατε από εκείνους. Η ψυχολογία σας θα είναι πολύ εύθραυστη και ίσως να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα που θα αγγίξουν τραύματα που δεν έχετε επουλώσει ακόμα. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας προκειμένου να αποκαταστήσετε την ψυχική σας ηρεμία, χωρίς όμως να απομονωθείτε. Αντιθέτως, είναι μια ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους, να επισκεφτείτε το πατρικό σας και να αναζητήσετε τη συντροφιά όσων μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος και να σας προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να επιστρέψετε στο παρελθόν και να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας και σας είχε κοστίσει. Αποφύγετε όμως να πάρετε αποφάσεις σχετικά με το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, επομένως αν θέλετε να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας προτιμήστε να το κάνετε από το καινούργιο έτος!

Διαβάστε επίσης:Η Άση Μπήλιου ξέρει! Μοιράζεται μαζί μας πώς το πνεύμα των Χριστουγέννων θα κάνει κάθε ζώδιο να λάμψει - βρείτε το δικό σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα asibiliou.gr, ο Ερμής οπισθοχωρεί στο δικό σας ζώδιο μέχρι και την πρώτη μέρα του νέου έτους κι εσείς φυσικά θα είστε εκείνοι που θα επηρεαστείτε περισσότερο από αυτή τη διέλευση. Ίσως να νιώσετε ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα θέλετε και υπάρχουν αναβολές, καθυστερήσεις και αναποδιές στα σχέδια σας. Ίσως να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και δεν έχετε την υπομονή να τους εξηγήσετε το σκεπτικό σας και την κοσμοθεωρία σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει μέσα στο Νοέμβριο και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες αποφάσεις που πήρατε ή να αποφασίσετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση ή σε ένα πρόσωπο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας για να κάνετε μια παύση, να στραφείτε μέσα σας και να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να είστε όσο πιο ευέλικτοι γίνεται και κυρίως υπομονετικοί απέναντι σε εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι και την Πρωτοχρονιά και αγγίζει έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει την καριέρα, τους στόχους και την κοινωνική σας εικόνα. Είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθουν στο προσκήνιο υποχρεώσεις που είχατε αφήσει στη μέση ή να υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα με ανωτέρους ή με πρόσωπα εξουσίας. Ίσως να αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες προς την επίτευξη των στόχων σας ή να είστε μπερδεμένοι στο επαγγελματικό κομμάτι και να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να παραμείνετε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί και κυρίως να προσπαθήσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι οι κόποι σας δεν αναγνωρίζονται και πρέπει να καταβάλλετε διπλή προσπάθεια σε κάθε σας βήμα. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω και να χάσετε τον προσανατολισμό σας. Είναι ίσως μια ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τη θέση στην οποία βρίσκεστε και να σκεφτείτε εάν κινείστε στο σωστό μονοπάτι ή αν θα πρέπει να κάνετε κάποια αναπροσαρμογή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ