Σοκάρει η απολογία του 16χρονου πατροκτόνου στα Καλύβια: «Τόσα χρόνια μόνο ξύλο έβλεπα» - Δεκάδες σημάδια κακοποίησης στο σώμα του, αφέθηκε ελεύθερος (βίντεο)

Το παιδί ζούσε στο σπίτι του τρόμου με τον πατέρα του

Ο ανήλικος υποστήριξε στην απολογία του ότι τον κακοποιούσε συστηματικά ο πατέρας του τονίζοντας: «Αυτό που έκανα είναι κακό. Το μετανιώνω σαν πράξη. Όμως αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα».

Σοκάρει η απολογία του 16χρονου στον Ανακριτή που σκότωσε τον πατέρα του στο σπίτι τους στα Καλύβια Αττικής.

«Δεν ξέρω πόσες φορές τον μαχαίρωσα. Μου είπε νομίζω «γιατί με σκοτώνεις;». Κατέβαινε τις σκάλες και συνέχιζα να τον μαχαιρώνω» είπε μεταξύ άλλων περιγράφοντας την άγρια δολοφονία ενώ καταλήγοντας ανέφερε ότι «αφού κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ μετά από όλα όσα είχα τραβήξει είμαι χαρούμενος».

«Αισθάνομαι ανακούφιση»

Ο 16χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος.

Κατά πληροφορίες, ο ανήλικος υποστήριξε ότι τον κακοποιούσε συστηματικά ο πατέρας του τονίζοντας: «Αυτό που έκανα είναι κακό. Το μετανιώνω σαν πράξη. Όμως αισθάνομαι ανακούφιση, απελευθερώθηκα. Πλέον δεν φοβάμαι εγώ και η οικογένεια μου».

Νωρίτερα, ενώπιον του ανακριτή Ανηλίκων βρέθηκαν μέλη της οικογένειας και του φιλικού περιβάλλοντος του 16χρονου.

Πρόθεση τους ήταν η επιβεβαίωση των υπερασπιστικών ισχυρισμών του 16χρονου, σύμφωνα με τους οποίους ο ίδιος υπήρξε θύμα χρόνιας κακοποίησης.

Η σοκαριστική απολογία

«Ήθελα να φύγω από το σπίτι αλλά δεν μπορούσε η μητέρα μου να μας έχει όλους μαζί.

Δεν ξέρω πόσες φορές τον μαχαίρωσα. Μου είπε νομίζω «γιατί με σκοτώνεις;». Κατέβαινε τις σκάλες και συνέχιζα να τον μαχαιρώνω.

Το προηγούμενο βράδυ το είχα σκάσει από το σπίτι και αυτό για εκείνον ήταν μεγάλο παράπτωμα. Ήξερα ότι όταν θα γυρίσει θα με κάνει να υποφέρω, όπως συνήθιζε να κάνει.

Τόσα χρόνια μόνο ξύλο έβλεπα. Με κλείδωνε στην ντουλάπα χωρίς νερό και φαγητό. Έτσι, όταν άκουσα την πόρτα θόλωσα. Ήξερα ότι θα μου κάνει κακό. Πήρα τα δυο μαχαίρια στα χέρια. Το έχω μετανιώσει αλλά από την άλλη αισθάνθηκα ανακουφισμένος γιατί πλέον δεν έχω κάτι να φοβάμαι. Ούτε εγώ, ούτε η οικογένειά μου.

Τράβηξα τόσα πολλά αλλά αφού κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ είμαι χαρούμενος».

Διαβάστε ακόμα: Σε σοκ η μητέρα του 16χρονου πατροκτόνου στα Καλύβια: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ» - Από το μένος του, έσπασε το μαχαίρι (φωτό), οι αναρτήσεις του θύματος (βίντεο)

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι όταν σήκωσε τη μπλούζα του στον εισαγγελέα έδειξε δεκάδες σημάδια κακοποίησης, ουλές και ράμματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ