Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Λέοντα - Εντάσεις, ζήλεια, εμμονές & κτητικότητα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Σε ταραγμένα συναισθηματικά ύδατα κινείται σήμερα η Σελήνη τα ξημερώματα της Παρασκευής καθώς είμαστε ακόμη στα απόνερα της επιρροής της Πανσελήνου, ενώ η Σελήνη κοντράρεται με τον Πλούτωνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας από τις 00:57 μέχρι τις 02:23 που προχωρά στον Λέοντα. Σήμερα η κύρια όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ενώ εξακολουθεί η σύγχυση και η θολούρα του τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα που σας περιέγραψα στις χθεσινές μου προβλέψεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα αλλά και εμμονές. Η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι η όψη του πάθους και μας κάνει να νιώθουμε πιο έντονα τα συναισθήματα μας σε ερωτικό επίπεδο. Αν βέβαια κάποια-ος είναι μόνη-ος τότε μπορεί να δείξει εμμονή με κάποια προηγούμενη σχέση που ίσως δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της-ου. Πολλές φορές με αυτή την όψη μπορεί να ξεκινήσουν μυστικές ή απαγορευμένες σχέσεις με έντονο το στοιχείο του πάθους. Σε όλες τις σχέσεις όμως ερωτικές ή φιλικές με την όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα ψάχνουμε να βρούμε ουσία, βάθος και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή αντιμετώπιση. Θετική είναι αυτή η όψη για οικονομικές διαπραγματεύσεις και όποιος την έχει γενέθλια στο ωροσκόπιο του μπορεί στη ζωή του να είναι τυχερός στο χρήμα. Αμέσως μετά τις βραδινές ώρες η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Τοξότη και αν μη τι άλλο μπορεί να είναι πιο βοηθητική για να βρούμε το κέφι μας, να επιλέξουμε πιο διασκεδαστικές στιγμές και πράγματα να κάνουμε και να νιώθουμε λίγο πιο ελεύθεροι στις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια προσωπικά σας ζητήματα μπορεί να σας κρατούν ξάγρυπνους όσο η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια ή αγωνία για τις εξελίξεις σε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο ή ένα μέλος της οικογένειας σας, ή έχετε αγωνία για την εξέλιξη των επαγγελματικών. Όμως όσο κι αν αγχωθείτε δεν θα βγάλετε άκρη και θα χάσετε και τον ύπνο σας. Στην πορεία τα ξημερώματα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι κι έτσι ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν θα έχετε περισσότερο κέφι. Το αποψινό βράδυ είναι πιο δημιουργικό παρά την κούραση που θα νιώθετε. Ενδεχομένως σήμερα με το εξάγωνο της Αφροδίτης προς τον Πλούτωνα να έχετε μια θετική οικονομική εξέλιξη ή να λάβετε κάποιο δώρο. Το βράδυ η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Τοξότη ξυπνώντας τον ιό της περιπέτειας και του ταξιδιού μέσα σας. Όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά είναι το μότο αυτής της Αφροδίτης που σας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν αναρίθμητα μέρη και εμπειρίες σε αυτόν τον κόσμο που θέλετε να γευτείτε. Έτσι το 2023 στο τέλος του αν μη τι άλλο θα σας φέρει πιο ευχάριστη και ταξιδιάρικη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τα ξημερώματα με τη Σελήνη στον Καρκίνο το μυαλό σας θα τρέχει σε χίλιες δυο μεριές, προκειμένου να σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάτι καθώς φτάνουμε στο τέλος του χρόνου. Στην πορεία η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα αφοσιωθείτε σε προσωπικά σας ζητήματα, στα οικογενειακά σας και τα θέματα του σπιτιού που πιθανώς να χρειαστούν την προσοχή και τη φροντίδα σας. Από την άλλη, η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί για όσες-ους είναι αδέσμευτοι να δημιουργήσει μια τάση να επιστρέφετε με το μυαλό σας στο παρελθόν, μολονότι βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Σε κάθε περίπτωση είναι μια αρκετά κουραστική μέρα σήμερα και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι αργά το βράδυ για να ανταποκριθείτε στον φόρτο εργασίας σας ή στις όποιες υποχρεώσεις έχετε προκειμένου να χαλαρώσετε την Πρωτοχρονιά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη μέσα στον τομέα των οικονομικών, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22/01/2024, μπορεί να φέρει οικονομικές παροχές και να πάρετε ανάσα από τα πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη προχωρώντας στον Λέοντα είναι πιο ανάλαφρη για σας, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για να κάνετε πιο χαλαρές συζητήσεις μαζί τους. Το μόνο εκνευριστικό είναι ότι μπορεί να προκύψει κάτι στη δουλειά που να σας ενοχλήσει στιγμιαία ή μια πληροφορία που να σας κάνει να αναστατωθείτε. Μη χάνετε την ψυχραιμία σας κι όλα θα πάνε καλά. Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα κάποιοι μπορεί να φανείτε ιδιαίτερα τυχεροί σε σχέση με τα οικονομικά ή μπορεί να λάβετε κάποιο δώρο ή ακόμη να έχετε μια πρόταση με θετικό οικονομικό αντίκτυπο. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη από σήμερα το βράδυ θα ενισχύσει τις επαφές σας με τους άλλους, θα σας κάνει περιζήτητους στις παρέες, ενώ θα φέρει και αρκετά φλερτ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ