Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Άρη - Ανεφοδιαζόμαστε με θάρρος, ισχυρή θέληση, επιθυμία, αλλά και δυναμικότητα

Αναλυτικά οι αστορλογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη θα σχηματίσει την τελευταία της όψη με τον Άρη το πρωί της Κυριακής, μια θετική όψη τριγώνου που μας ανεφοδιάζει με θάρρος, ισχυρή θέληση, επιθυμία, αλλά και ζωτικότητα και δυναμικότητα. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στον Λέοντα στις 07:18 και θα περάσει στην Παρθένο στις 13:53 το μεσημέρι. Από την Παρθένο οι πρώτες όψεις της θα είναι κάπως πιο ενοχλητικές, καθώς θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Κρόνο, αλλά ευτυχώς η πρώτη της όψη στην αλλαγή της χρονιάς θα είναι μια από τις πιο θετικές όψεις που θα μπορούσε να σχηματίσει: ένα τρίγωνο με τον Δία που μας δίνει χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα τις πρώτες ώρες του νέου έτους και κάνει την ατμόσφαιρα πιο εορταστική. Καλή χρονιά αγαπημένες-οι μου! Με υγεία και τύχη!

ΚΡΙΟΣ

 Την Κυριακή ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία μέσα στον τομέα των οικονομικών, δημιουργώντας τις καλύτερες προοπτικές για τα οικονομικά σας στη νέα χρονιά που έρχεται το βράδυ. Από δω και κάτω θα είναι πιο ασφαλές να πάρετε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ρίσκο, να αιτηθείτε μια αύξηση, να ξανασκεφτείτε τις προοπτικές της καριέρας σας. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα είστε πιο άνετοι με τη Σελήνη στον Λέοντα. Όταν η Σελήνη προχωρήσει στην Παρθένο από το μεσημέρι κι έπειτα θα ασχοληθείτε με πιο πρακτικά θέματα προετοιμασίας για το βράδυ και θα σκέφτεστε πιο ξεκάθαρα όλες τις αποφάσεις για τη νέα χρονιά. Μια από αυτές, εκτός των επαγγελματικών και των οικονομικών, θα αφορά και τη φυσική σας κατάσταση και υγεία που θα είναι προτεραιότητα σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μη φορτωθείτε όλα τα βάρη της προετοιμασίας για την έλευση του νέου χρόνου. Κοιτάξτε να το διασκεδάσετε. Αν μη τι άλλο την αξίζετε μια γιορτή! Καλή χρονιά με υγεία και τύχη!

ΤΑΥΡΟΣ

 Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Δίας μετά από 4 ολόκληρους μήνες, που βρισκόταν σε χειμερία νάρκη στο ζώδιο σας, επιτέλους ξυπνά και σας ενθαρρύνει να βγείτε μπροστά, να ξεπεράσετε περιορισμούς και εμπόδια και να αρχίσετε να βαδίζετε στην κατεύθυνση που θέλετε. Αν μη τι άλλο η νέα χρονιά θα μπει με το δεξί και θα σας επιτρέψει να σημειώσετε την πρόοδο που θέλετε μέχρι τις 25/05/24. Μέχρι κι εσείς οι σταθεροί του ζωδιακού θα επιδιώξετε αλλαγές στη νέα χρονιά. Το μεσημέρι της Κυριακής η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο φτιάχνοντας ακόμη περισσότερο τη διάθεση σας και ένα κύμα αισιοδοξίας θα σας κατακλύσει τη στιγμή της αλλαγής του χρόνου, όταν το φεγγάρι αυτό θα συναντήσει σε τρίγωνο τον Δία στο ζώδιο σας. Εσείς οι Ταύροι έχετε όλους τους λόγους να το ρίξετε έξω και να γιορτάσετε την έλευση του 2024. Καλή χρονιά με υγεία και τύχη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Την Κυριακή η Σελήνη, αφού περάσει τη φάση της κενής πορείας, θα προχωρήσει στην Παρθένο και στο πιο συναισθηματικό κι ευαίσθητο 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις ρίζες και την οικογένεια σας. Είτε είστε εκτός είτε μείνετε σπίτι για να γιορτάσετε τη νέα χρονιά, φροντίστε να είστε δίπλα σε αυτούς που σας αγαπούν και αγαπάτε κι εσείς. Καλή χρονιά με υγεία και τύχη!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ