Η «κατάρα» του Αλέν Ντελόν: Με άνοια πλέον, πέρασε Χριστούγεννα με τους γιους του, με την κόρη Πρωτοχρονιά – Αλληλομηνύονται & όλοι μαζί κυνηγούν την δήθεν μνηστή του

Τσακωμένοι και αλληλομηνυόμενοι πέρασαν τα Χριστούγεννα τα τρία παιδιά του ωραιότερου άντρα του γαλλικού σινεμά Αλέν Ντελόν.

Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2023 είχαν καταθέσει και οι τρεις μηνύσεις κατά της πρώην βοηθού γραμματέως και συντρόφου του Hiromi Rollin.

 

 

Ο ηθοποιός που άφησε εποχή στον παγκόσμιο κινηματογράφο στη δεκαετία του 60- 70 κατά κύριο λόγο, καλλονός αλλά δύσκολος και περίεργος σαν άνθρωπος φαίνεται πως δεν κατάφερε να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια του. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Aλεν Ντελόν έχει ένα μεγάλο γιο 59 ετών τον Anthony που απέκτησε από την πρώτη του γυναίκα την Νάταλι Ντελόν. Με την Rosalie Van Breemen το μανεκέν από την Ολλανδία έκανε δύο παιδιά την Ανούσκα και τον βενιαμίν του Alain Fabien σήμερα 30 ετών περίπου.

Ο ίδιος ο διάσημος ηθοποιός, ο διασημότερος του γαλλικού κινηματογράφου όλων των εποχών, είχε περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια γιατί όταν χώρισαν οι γονείς του κι αυτός ήταν μόλις τεσσάρων ετών, τον έδωσαν σε ανάδοχη οικογένεια.

Έφηβος έχασε και τους δύο αναδόχους γονείς του, επέστρεψε στην παλιά του βιολογική οικογένεια όπου τα πράγματα δεν ήταν καθόλου απλά.

Πολύ μικρός παράτησε το σχολείο, βοηθούσε τον πατριό του στο κρεοπωλείο και μετά έκανε πάρα πολλές δουλειές ως που κατέληξε εντελώς τυχαία από μια φίλη του στον κινηματογράφο.

Αλλά ας επιστρέψουμε σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα και ειδικότερα μετά το 2019 όταν ο Άλέν Ντελόν έπαθε εγκεφαλικό και έκτοτε αφού ζήτησε να του κάνουν ευθανασία κάτι το οποίο δεν κατάφερε, ζούσε στην πραγματικότητα εγκλωβισμένος στην Ελβετία με μία νεότερη γυναίκα.

Λίγο νωρίτερα είδε το φως της δημοσιότητας, η απόφαση του διάσημου Γάλλου ηθοποιού, να δώσει τέλος στη ζωή του με ευθανασία, στην Ελβετία. «Μετά από κάποια ηλικία έχεις το δικαίωμα να φεύγεις ήσυχα, δίχως να ταλαιπωρηθείς από νοσοκομείο, ενέσεις, μηχανήματα, κ.τ.λ.» είπε το 2019 πριν υποστεί το διπλό εγκεφαλικό.

Αυτή την γυναίκα με εντολή εισαγγελέα κατάφεραν να διώξουν από το σπίτι του πατέρα τους τα τρία παιδιά του τον περασμένο Ιούλιο και την κατήγγειλαν ότι προσπάθησε να τον απομακρύνει για ευνόητους λόγους προσβλέποντας, όπως λένε στις μηνύσεις τους  τα παιδιά του, στην απόκτηση χρημάτων και ακινήτων αφού φυσικά ο Ντελόν έχει πολύ μεγάλη περιουσία.

Ενώ φαινόταν ότι θα υπήρχε κοινό μέτωπο των τριών παιδιών, μια φωτογραφία τα Χριστούγεννα και μια άλλη την Πρωτοχρονιά ανέτρεψε ξανά την όποια  γαλήνη στην οικογένεια του γόη του σινεμά.

Στη μία φωτογραφία εμφανίζονται οι δύο γιοι του ο Anthony Ντελόν και ο Αλεν Φαμπιάν μαζί με τον πατέρα τους στην έπαυλη του στην Γενεύη να περνούν ευχάριστα τα Χριστούγεννα και στην άλλη φωτογραφία η 35χρονη κόρη του Ανούσκα κάνει Πρωτοχρονιά μόνη με το μπαμπά της.

Η απάντηση ήρθε πολύ γρήγορα με μία συνέντευξη που είδε το φως της δημοσιότητας χθες και την οποία παραχώρησε αποκλειστικά στο Paris Match ο Άντονί Ντελόν: «Κατέθεσα μήνυση σε βάρος της αδελφής μου Ανούσκα γιατί γνώριζε πολύ καλά ότι ο πατέρας μας είχε ξεκινήσει να έχει άνοια αλλά δεν ειδοποίησε κανέναν δεν μας ενημέρωσε, ούτε τον αδερφό της και ετεροθαλή δικό μου αδερφό κι εμένα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην πραγματικότητα σε μία φυλακή με την γραμματέα του. Η αδελφή μου η Ανούσκα ήξερε ότι ο πατέρας μας είχε αρχίσει να ξεχνάει γιατί τον είχε συνοδεύσει μαζί με την βοηθό του τέσσερις φορές στον γιατρό. Όλοι νομίζαμε ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά το διπλό εγκεφαλικό ,κάτι όμως που ανατρέπεται σήμερα και δεν είναι αλήθεια γιατί είχε θέματα και ειδικά μνήμης από πολύ νωρίτερα. Είναι απάνθρωπο αυτό που συνέβη στον πατέρα μας από την ίδια του την κόρη. Επιπλέον έδωσε το δικαίωμα στην γυναίκα κατά της οποίας έχουμε υποβάλλει και οι τρεις μήνυση, να κάνει ότι θέλει».

Πράγματι και τα δύο αγόρια του Αλέν Ντελόν δεν διατηρούν καλές σχέσεις με την μοναδική αδερφή τους Ανούσκα, όχι μόνο τώρα αλλά εδώ και πολλά χρόνια . Μάλιστα ο βενιαμίν γιός τους αναρωτιόταν γιατί είχε να δει τον πατέρα του 10 ολόκληρα χρόνια, προτού βέβαια ξεκινήσουν τα σοβαρά προβλήματα υγείας του.

Δείτε ακόμα: Φανταστική vintage φωτό: Ευτυχισμένοι ο Αλέν Ντελόν & η γυναίκα του Ναταλί με τον γιο της παιδάκι - Ο χρόνος τα άλλαξε όλα

Φυσικά για όλα τα παραπάνω προβλήματα και την έλλειψη κοινού μετώπου αλλά και αγάπης , ομόνοιας και γαλήνης στην οικογένειά φαίνεται πως φέρει μεγάλη ευθύνη ο ίδιος ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ενώ άμοιρη ευθυνών δεν πρέπει να είναι και η μητέρα τους.

Ο ηθοποιός που αγάπησαν όλες οι γυναίκες του κόσμου ξεκίνησε με το μεγάλο έρωτα για την Ρόμυ Σνάιντερ, στη συνέχεια για την Ναταλί Ντελόν που παντρεύτηκε ενώ ακολούθησε μια μακρά σχέση με την Μιρείγ Ντάρκ για να κλείσει στην πραγματικότητα η ερωτική του ζωή με την Ολλανδέζα σύντροφό του με την οποία απέκτησε τα δύο μικρότερα παιδιά του.

Τα τραύματα όμως της παιδικής ηλικίας, τα πολύ δυνατά φώτα της δημοσιότητας τον κράτησαν στην πρώτη γραμμή για πάρα πολλά χρόνια δεν του επέτρεψαν να έχει ισορροπία στην προσωπική του ζωή με αντίκτυπο στους τρεις απογόνους του.

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα και όχι μόνο των διασήμων…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ