Βίντεο: Η τραγική στιγμή της πτώσης του αεροσκάφους - Σκοτώθηκαν ο Κρίστιαν Όλιβερ, οι δύο ανήλικες κόρες του & ο πιλότος

Πολύ κρίμα...

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του ηθοποιού, Κρίστιαν Όλιβερ και της οικογενείας του.

Χθες, 5/1 συνετρίβη το αεροπλάνο που μετέφερε τον ηθοποιό με τις δύο ανήλικες κόρες του, ηλικίας 10 και 12 ετών.

Μάλιστα, η κάμερα κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή της πτώσης του  αεροσκάφους ανοιχτά ενός μικρού νησιού της Καραϊβικής.

 

 

plane-1

plane-crash-es__1_

Ο Kρίστιαν Κλέπσερ, γεννημένος στη Γερμανία, που ήταν 51 ετών και είχε το καλλιτεχνικό όνομα Κρίστιαν Όλιβερ, επιβεβαιώθηκε ότι σκοτώθηκε στο δυστύχημα, μαζί με τα παιδιά του, Μαντίτα και Άννικ. Ο πιλότος του αεροπλάνου, Ρόμπερτ Σατς, σκοτώθηκε επίσης.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Όλιβερ εμφανίστηκε σε σημαντικές ταινίες όπως το «Speed Racer» και το «Valkyrie», ενώ πρόσφατα είχε ρόλο στην τελευταία προσθήκη του franchise «Indiana Jones».

 

 


instagram @christianoliverofficial

Σε συνέντευξή του στο τοπικό μέσο ενημέρωσης iWitness News, ένας ντόπιος ψαράς επέκρινε την αντίδραση της ακτοφυλακής στην τραγωδία.

«Τους εξηγήσαμε ότι η παλίρροια είχε πλέον αρχίσει να τρέχει, οπότε αν το αφήνατε (τα συντρίμμια) εκεί, υπήρχε (πιθανότητα) να μην ξαναβρούμε το αεροπλάνο, να παρασυρθεί», είπε.

«Φαίνεται σαν να κόπηκε το ρεύμα ή να χάλασε ο κινητήρας και τότε βγήκα κάτω από το δέντρο και κοίταξα το αεροπλάνο. Φαίνεται σαν να έστριβε για να επιστρέψει στο αεροδρόμιο, αλλά στη συνέχεια με τον άνεμο, επειδή δεν νομίζω ότι είχε φτάσει στο ύψος [πλεύσης], οπότε προφανώς επέστρεφε στο αεροδρόμιο», είπε και πρόσθεσε: «Τότε ήταν που ο άνεμος πήρε τον έλεγχό του και κατέβηκε και βούτηξε στο νερό», περιέγραψε ένας άλλος μάρτυρας.

Τα αίτια της συντριβής του αεροπλάνου παραμένουν άγνωστα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ