Κάταγμα κρανίου: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το 6 μηνών βρέφος που σκότωσε η μητέρα του στην Ημαθία – Με το μπιμπερό το χτυπούσε με μανία (βίντεο)

Το 6 μηνών βρέφος υπέστη κάταγμα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις προσώπου από τα χτυπήματα της 37χρονης μητέρας του

Ανατριχίλα προκαλούν τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του 6,5 μηνών βρέφους που δολοφονήθηκε από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιανουαρίου, στο Μακροχώρι Ημαθίας.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα τα οποία προέκυψαν από τη διενέργεια της νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το βρέφος υπέστη κάταγμα κρανίου και έχει πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.grη 37χρονη μητέρα εκτός από τα χέρια, χρησιμοποίησε ακόμη και το μπιμπερό του μωρού για να το χτυπήσει στο πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμα: Ημαθία: Η μητέρα σκότωσε το 6 μηνών βρέφος μπροστά στα παιδιά της - "Το χτυπούσε με μανία", είπε μάρτυρας που έτρεξε πρώτη στο σπίτι (φωτό & βίντεο)

Το παιδάκι είχε μεταφερθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η μητέρα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος ThessToday.gr, η μητέρα εργαζόταν σε μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ήταν μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003, όταν 21 παιδιά έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Στον εισαγγελέα η 37χρονη

Να σημειώσουμε ότι η 37χρονη, που συνελήφθη κατηγορούμενη ότι σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της μέσα στο σπίτι της, στο Μακροχώρι Ημαθίας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας.

Η 37χρονη κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο. Η ίδια φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ