Mary Donaldson: Η απλή γυναίκα που έγινε πριγκίπισσα της Δανίας & αύριο στέφεται βασίλισσα - Συνέντευξη ντοκουμέντο από τον αρραβώνα της (βίντεο)

Από το μακρινό 2003...

Μία μέρα πριν γίνουν βασιλικό ζεύγος κι επίσημα (και όχι πλέον πριγκιγκιπικό) κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, τότε που είχαν μόλις αρραβωνιαστεί.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Φρέντερικ και την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας (ή αλλιώς Mary Donaldson, το όνομα της πριν περάσει στα βασιλικά σαλόνια).

Το 2003, το πρόσφατα αρραβωνιασμένο ζευγάρι παραχώρησαν μία αποκλειστική συνέντευξη στην Tara Brown και το 60 Minutes, δηλώνοντας δημόσια την αγάπη τους.

Για σαράντα χρόνια, το 60 Minutes διηγείται στους Αυστραλούς τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης του κόσμου. Ιστορίες που άλλαξαν το έθνος μας και τις ζωές μας. 

Μία τέτοια, λοιπόν είναι και η συγκεκριμένη.

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας έβαλε το βελούδο burgundy coctail dress που θα λατρέψετε - Στο comme il faut μήκος (φωτό)

Απολαύστε τους να λιώνουν ο ένας για τον άλλον και να μιλάνε με τα πιο γλυκά λόγια.

Η γνωριμία της με τον διάδοχο της Δανίας, πρίγκιπα Φρειδερίκο, έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ του 2000 σε μια παμπ.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2003, το δανικό δικαστήριο ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ σκόπευε να δώσει τη συγκατάθεσή της για το γάμο κατά τη συνεδρίαση του κρατικού συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί στις 8 Οκτωβρίου 2003.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τελικά το 2003 και ένα χρόνο αργότερα ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας

Τα μέσα ενημέρωσης τόσο της Αυστραλίας όσο και της Ευρώπης έκαναν λόγο για μια ιστορία σαν παραμύθι αφού ο πρίγκιπας ερωτεύτηκε μια «κοινή θνητή».

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Μαίρη - Πρίγκιπας Φρέντερικ της Δανίας: Η διαφημίστρια από την Αυστραλία & ο διάδοχος του θρόνου ερωτεύτηκαν παράφορα - Δείτε βίντεο από την φαντασμαγορική τελετή του γάμου



Ιnstagram/detdanskekongehus

Τώρα η Μαίρη και ο πρίγκιπας της έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με 4 παιδιά. 

Το ζευγάρι απέκτησε δυο γιους και δυο κόρες: τον Πρίγκιπα Κρίστιαν (2005-), την Πριγκίπισσα Ισαβέλλα (2007-), τον Πρίγκιπα Βικέντιο(2011-) και την Πριγκίπισσα Ιωσηφίνα (2011-).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ