Γάμος στο Σουλτανάτο του Μπρουνέϊ: Ντύθηκε νυφούλα η αγαπημένη του πρίγκιπα Abdul, Anisha - Τελετή υπερπαραγωγή με υπέροχο νυφικό & grande τούρτα (φωτό - βίντεο)

Υπέρλαμπρη!

Συνεχίζονται με επιβλητικότητα οι εορτασμοί για τον πριγκιπικό γάμο στο Μπρουνέϊ.

Ο πρίγκιπας Αμπντούλ Ματίν παντρεύεται την αγαπημένη του Ανίσα Ρόσναχ Ίσα- Καλέμπικ.

Σήμερα είναι η όγδοη συνεχόμενη ημέρα του 10ήμερου γάμου του ζευγαριού κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η τελετή Bersanding.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

 

Αυτή η τελετή, που είναι η κύρια βασιλική γαμήλια τελετή, πραγματοποιήθηκε στο παλάτι Istana Nurul Iman. Η νύφη φορούσε μια διαμαντένια τιάρα κι ένα εντυπωσιακό ολόευκό φόρεμα γεμάτο πολύτιμους λίθους και πετράδια που έλαμπαν ασταμάτητα.

Αρκετά μίνιμαλ και συντηρητικό αλλά παράλληλα κομψό με μακρύ μανίκι και κλειστό ντεκολτέ.

 Ο 32χρονος πρίγκιπας εμφανίσθηκε με λευκή και χρυσή τελετουργική στολή.


instagram @
the_royal_watcher

Όταν φτασε κάτω από το κουβούκλιο, μπροστά από την Anisha, ο πρίγκιπας Mateen άπλωσε το χέρι του, το οποίο πήρε ο πατέρας του ο Σουλτάνος και το έβαλε στο μέτωπο της Anisha.

Διαβάστε ακόμη: Πρώτος βασιλικός γάμος 2024: Στην απόλυτη χλιδή παντρεύεται ο ομορφότερος Ασιάτης Πρίγκηπας Abdul του Μπρουνέϊ την καστανή καλλονή Anisha (φωτό - βίντεο)

Αυτή η χειρονομία συμβολίζει την επίσημη ένωση της νύφης και του γαμπρού.

Έπειτα είδαμε το ζευγάρι να κόβει μία τούρτα-υπερπαραγωγή!

 

 

Στη συνέχεια, το ζευγάρι χαιρέτησε το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στους δρόμους της πρωτεύουσας του Μπρουνέι, Μπαντάρ Σερί Μπεγκαβάν, πριν φτάσει στο παλάτι Istana Nurul Iman με μια ανοιχτή Rolls Royce.


instagram @davincicode7

 

 

Το "παρών" έδωσαν εκατοντάδες μέλη βασιλικών οικογενειών και αξιωματούχων από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη: Ο πλουσιότερος πρίγκιπας του κόσμου, Abdul Mateen μόλις μας παρουσίασε την καλλονή αρραβωνιαστικιά του, Anisha Rosnah - Το διαμάντι "κοτρώνα" στο αριστερό της χέρι (φωτό)

Οι τελετές για τον γάμο του 32χρονο πρίγκιπα 29χρονη καλλονή ξεκίνησαν στις 7 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Τρίτη. Η επίσημη γαμήλια τελετή έγινε σε τέμενος την Πέμπτη. 

Οι καλεσμένοι

Οι καλεσμένοι φέρεται να περιλαμβάνουν γαλαζοαίματους από τη Σαουδική Αραβία και την Ιορδανία, καθώς και τον Πρόεδρο της Ινδονησίας Joko Widodo και τον ηγέτη των Φιλιππίνων, Ferdinand Marcos Jr.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton, που αναμένεται να δώσουν το παρών στον πρώτο βασιλικό γάμο του 2024. Αλλωστε, ο σουλτάνος του Μπρουνέι παρακολούθησε το βασιλικό τους γάμο στο Ουεστμίνστερ το 2011. 

Ο διάσημος στο Διαδίκτυο (με 2,5 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram) πρίγκιπας αποκάλυψε τον αρραβώνα του με την Anisha τον Δεκέμβριο, μια ανακοίνωση που στεναχώρησε τους θαυμαστές του πιο περιζήτητου εργένη της Ασίας.


instagram @tmski

Να υπενθυμίσουμε ότι το Σουλτανάτο του Μπρουνέι είναι μια χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία στο νησί Βόρνεο με πληθυσμό 445.400 κατοίκους.

Είναι πλούσιο σε κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αρχηγός Κράτους είναι ο Σουλτάνος Χασανάλ Μπολκιάχ.

Το ΑΕΠ της χώρας είναι 14,695 δισ. $ (104η στον κόσμο, σε ονομαστικές τιμές, εκτίμηση 2009). Το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι 36.681 $.

Το 2011, το Μπρουνέι είχε πληθυσμό 422.700 κατοίκων, συμπεριλαμβανομένων των προσωρινών κατοίκων. Από αυτούς, το 83% είναι Μουσουλμάνοι, το 7% είναι Βουδιστές, και λιγότερο από 4% αντιπροσωπεύουν άλλες θρησκείες, ενώ το υπόλοιπο δεν δήλωσε κάποια θρησκεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ