H 13χρονη Πριγκίπισσα Josephine, άτακτη στην ενθρόνιση του μπαμπά της ως Βασιλιά - Χαλαρή & χαριτωμένη με γκριμάτσες εκτός πρωτοκόλλου - Την επονομάζουν "Πρίγκηπα Louis"

Μπορεί να χάρηκε λίγο παραπάνω!

Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ολοκληρώθηκε η διαδικασία στέψης του Φρέντερικ της Δανίας.

Μόλις η Μαργκρέτε υπέγραψε την παραίτηση της, ο νέος Βασιλιάς βγήκε στο μπαλκόνι του Christiansborg (Παλάτι) και χαιρέτησε με συγκίνηση το πλήθος που ζητοκραύγαζε.

Διαβάστε ακόμη: Δανία-Στέψη Φρέντερικ: Η στιγμή που ο νέος Βασιλιάς δάκρυσε & το φιλί που έγραψε ιστορία (φωτό - βίντεο)

Έπειτε, εμφανίσθηκε και η σύζυγος του και νέα Βασίλισσα Mary ενώ ακολούθησαν τα παιδιά τους, ο διάδοχος του θρόνου Κρίστιαν, η Ισαβέλλα, και τα δίδυμα, Βίνσεντ και Ζοζεφίν.


instagram @mundo_monarquico

 

 

Το μέλος της οικογένειας όμως που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν η 13χρονη Ζοζεφίν.

Και αυτό γιατί πολλοί έκριναν από τη στάση του σώματος ότι αυτά που έκανε δεν ταίριαζαν σε μία royal.

«Ο μεγαλύτερος αδερφός της της έδωσε ένα απαλό άγγιγμα για να της υπενθυμίσει να περιορίσει τη συμπεριφορά της», σημείωσε η ειδικός στο body language, Adrianne Carter σχολιάζοντας για τον δίδυμο αδερφό της Ζόζεφιν, πρίγκιπα Βίνσεντ.


instagram @dnk.royalty.with.domini

Στην αρχή φαινόταν ντροπαλή και στεκόταν πίσω από τη μητέρα της.

Αργότερα, όμως η μικρή πριγκίπισσα ξεκίνησε να κουνάει ενθουσιασμένα τα χέρια της προς το πλήθος, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός της Πρίγκιπας Κρίστιαν, 18 ετών, και η αδερφή της Ισαβέλλα, 16 ετών, έκαναν πιο συγκρατημένα κύματα.

Διαβάστε ακόμη: Ο πρίγκιπας Louis ένα κανονικό παιδί - τραβάει τα μαλλιά μιας κοπέλας, βγάζει γλώσσα στη μαμά του (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Οι χαριτωμένες γκριμάτσες του πρίγκιπα Louis κέρδισαν τις εντυπώσεις: Μάλωνε με την αδερφή του την ώρα της παρέλασης (φωτό & βίντεο)

Πολλοί ήταν εκείνοι, μάλιστα που την συνέκριναν με τον πρίγκιπα Λούις της Βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, που συχνά απασχολεί με την ατίθαση συμπεριφορά και τις γκριμάτσες του.

Πως σας φάνηκε εσάς η μικρή ατίθαση;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ