Christina Applegate: Υποβασταζόμενη εμφανίστηκε στην σκηνή των βραβείων Emmy - Πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας (βίντεο)

Το κοινό την αποθέωσε!

Mε όρθιο το κοινό να την χειροκροτά η Κριστίνα 'Απλγκεϊτ (Christina Applegate) έκανε εμφάνιση-έκπληξη στη λαμπερή σκηνή των φετινών βραβείων Emmy που πραγματοποιήθηκαν στο Peacock Theater του Λος 'Αντζελες.

Η διάσημη ηθοποιός που δίνει την δική της μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας, ανέβηκε στη σκηνή, συγκινημένη, με την βοήθεια του οικοδεσπότη της βραδιάς, Άντονι Άντερσον (Anthony Anderson) για να βραβεύσει την πρωταγωνίστρια του «The Bear», 'Αϊο Εντεμπίρι (Ayo Edebiri) που ήταν υποψήφια στην κατηγορία Β΄ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά.

Διαβάστε ακόμη: Emmy Awards 2024: Όλα τα looks που ξεχώρισαν στην glam βραδιά - Selena Gomez, Jessica Chastain, Katherine Heigl (φωτό - βίντεο)

Ήταν το καλοκαίρι του 2021 όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς του Netflix «Dead To Me» η 'Απλγκεϊτ διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, μία διάγνωση που της άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή της.

Διαβάστε ακόμη: Christina Applegate: Δεν θα δουλέψει ξανά μπροστά από την κάμερα - η πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια ασθένεια με επιδείνωση ….

«Σας ευχαριστώ πολύ! Θεέ μου! Με κάνετε να ντρέπομαι που με υποδέχεστε όρθιοι» είπε η διάσημη ηθοποιός ενώ αστειεύτηκε λέγοντας ότι «το σώμα δεν είναι έτσι από το Ozempic».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ