Πρίγκιπας Χάρι: Απέσυρε αγωγή σε βάρος της Mail on Sunday για συκοφαντική του δυσφήμιση – Έχασε 750.000 λίρες που είχε πλήρωσε (βίντεο)

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν συνεχίζει τον δικαστικό αγώνα σε βάρος της Mail on Sunday αν και έχει πληρώσει 750 χιλιάδες λίρες σε δικαστικά έξοδα

Ο πρίγκιπας Χάρι απέσυρε την αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας Mail on Sunday σχετικά με ένα άρθρο για την προστασία του, με τον εκπρόσωπο τύπου του να λέει ότι θέλει να επικεντρωθεί στην ασφάλεια της οικογένειάς του.

Η απόφασή του αυτή, θα του κοστίσει πάνω από 750.000 λίρες, δικαστικά έξοδα που πλήρωσε για την αγωγή.

Ο Χάρι, ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου, είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του ομίλου Associated Newspapers για ένα άρθρο του 2022, που έγραφε πως εκείνος προσφέρθηκε να πληρώσει για αστυνομική προστασία μονάχα αφότου ξεκίνησε μια ξεχωριστή νομική μάχη σε βάρος της βρετανικής κυβέρνησης.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι: Θα πληρώσει 60.000 δολάρια νομικά έξοδα - Έχασε τη δίκη με τη Daily Mail (βίντεο)

Το δημοσίευμα κατηγορούσε, επίσης, τον Χάρι, ηλικίας 39 ετών, ότι αποπειράθηκε να παραπλανήσει το κοινό σχετικά με την προθυμία του να πληρώσει για την αστυνομική προστασία, η οποία του αφαιρέθηκε αφότου εκείνος απαρνήθηκε τα βασιλικά καθήκοντά του το 2020.

Διαβάστε ακόμα: Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Ιδού ο εξωτικός προορισμός που πέρασαν τις γιορτές - Με σορτσάκια & παντόφλες! (φωτό)

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ