Αν είσαι Ζυγός, τότε τα προτερήματα είναι πολλά! Το παρορμητικό αλλά δίκαιο ζώδιο του αέρα - Με αξιοθαύμαστες δεξιότητες

Για να δούμε!

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Ζυγός και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αν ανήκεις στο έβδομο ζώδιο του ζωδιακού, να ξέρεις ότι έχει σύμβολο τη ζυγαριά και είναι αέρινο και παρορμητικό. Κυβερνήτης του (μέχρι στιγμής) θεωρείται η Αφροδίτη.

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Το ζώδιο του Ζυγού, όχι τυχαία, βρίσκεται στη μέση του ζωδιακού. Η θέση αυτή έχει μια συμβολική έννοια. Είναι η φάση του ζυγίσματος για μια δίκαιη κρίση και λύση. Έτσι σε κάθε κατάσταση, σχέση ή εμπειρία, στόχος του Ζυγού είναι η ισορροπία. Η ζυγαριά να μη βαρύνει προς τη μία ή την άλλη πλευρά, αλλά να επιτύχει το ισοδύναμο όφελος και για τις δύο. Ισορροπώντας, έχει τη δυνατότητα να ανέβει στο ποδήλατο της ζωής και να προχωρήσει αρμονικά.

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Έχεις αξιοθαύμαστες δεξιότητες, όπως η ικανότητα να δεις και τις δύο πλευρές ενός ζητήματος. Μπορείς να δημιουργήσεις αρμονία στο περιβάλλον καθότι γνωρίζεις ότι θυμός ή διχόνοια πετυχαίνουν διάσπαση ενώ η αγάπη δημιουργεί ειρήνη. Έχεις την αίσθηση της ισοτιμίας και του τι είναι ευχάριστο τόσο στο μάτι, όσο και στη καρδιά, καθότι έχεις γεννηθεί με την επιθυμία να βρίσκεσαι στην αγάπη και την αρμονία.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Η αίσθηση του «εμείς», η συνεργασία, η ένωση είναι το κλειδί για την εξέλιξή σου. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, θα αναζητήσεις τη σύζευξη. Η ένωση αυτή μπορεί να είναι με έναν εραστή, ένα σύντροφο, ένα συνεργάτη. Η ισορροπία όμως είναι το ζητούμενο. Η προσκόλληση στον άλλο ή η εξάρτηση από τις γνώμες τρίτων είναι σημάδια ότι η ισορροπία διαταράσσεται. Για να μάθεις να δημιουργείς υγιείς σχέσεις, θα πρέπει να κατανοήσεις το αντίθετό σου ζώδιο, τον Κριό, το «εγώ» και τις θετικές και αρνητικές εκφάνσεις του.

Διαβάστε ακόμη:Τα ζώδια του αέρα τα «βάφουν μαύρα» - Πώς αντιδρά ο Υδροχόος, Ζυγός & Δίδυμος στην απόρριψη ;

Όσο πιο καλή σχέση θα μάθεις να έχεις με τον εαυτό σου, τόσο θα έχεις και με τους άλλους. Σύντροφο ή συνέταιρο όμως στη ζωή σου ίσως κάνεις ένα ιδανικό, την αγάπη, την τέχνη ή το Θεό. Η πνευματική επικοινωνία σε κάθε σχέση σου είναι το μονοπάτι για την απόκτηση ή τη διατήρηση της ισορροπίας.

Ποια είναι τα δώρα σου στους άλλους;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα astrology.gr, η ομορφιά, η θετική σκέψη και η αγάπη. Η ειρήνη, η συμφιλίωση, η εξισορρόπηση των αντιθέσεων, η πνευματικότητα, η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι μερικοί από τους καρπούς που θα ανθίσουν στη ζωή τη δική σου και των άλλων, επιλέγοντας το δρόμο της αρμονίας, της θετικότητας και της κατάστασης ισορροπίας.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Είσαι ζώδιο παρορμητικό και του αέρα. Παρορμητικό σημαίνει ότι μέσα σου υπάρχει ένας δυναμισμός και μια ανάγκη για δράση. Ο αέρας δείχνει ότι αυτή η δύναμη θα είναι πνευματική και θα εκδηλωθεί στις σχέσεις. Κάθε σχέση στη ζωή σου δεν είναι το τέλος του ταξιδιού σου στη γη, αλλά η αφετηρία. Όταν αυτά που σκέφτεσαι, που νιώθεις και που κάνεις, βρίσκονται σε αρμονία, τότε εκπληρώνεις τον προορισμό σου. Κάθε σκέψη ή επιλογή αγάπης που κάνεις καθημερινά εξυπηρετεί τέλεια την εξέλιξη της ψυχής σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ